29 Жовтня 2018
Новини

Хіт сезону: новий тренд білизни для чоловіків підірвав Інтернет

Хіт сезону: новий тренд білизни для чоловіків підірвав Інтернет

Питання гендерної рівності остаточно стало ребром. Дизайнери як один вирішили підтримати обмежених чоловіків, розкривши перед ними всі можливості.

Пише PARMODE fashion blog.

Відтепер дівчатам та жінкам потрібно буде ділитися зі своїми бойфрендами не тільки лаками для нігтів, губними помадами і тушами для вій, але ще і нижньою білизною.

Так що, дівчатка, ховайте труси, бо австралійський бренд Hommemystere взяв на себе відповідальність відновити справедливість, випустивши розкішні комплекти мереживного білизни для чоловіків.

Мереживна білизна для чоловіків

Вийшло дуже навіть гламурна чоловіча спідня. Мереживо - матеріал ніжний, вишуканий і еротичний одночасно. Він якнайкраще підходить для того, щоб підкреслити чоловіче "достоїнство". Ви теж завелися?

У мережі з'явилися фотографії мереживної білизни для чоловіків.

Відтепер будь-який мачо зможе запросто замовити собі щось шовковисте та мереживне, щоб побалувати свою ніжну шкіру. 

Дуже навіть гламурна чоловіча спідня

В асортименті Hommemystere є ліфчики під будь-які чоловічі груди. Правда, на відміну від жіночих, тут не вказується розмір чашечки: просто маленький, середній, великий і дуже великий. Все на око.

Мереживні чоловічі труси

Природно, що інтимний комплект для чоловіків не обійдеться без вишуканих трусиків та боді. Відмінний вибір для тих, хто любить дотик шовку та атласу на своєму тілі.

Розкішні комплекти мереживного білизни для чоловіків.

І якщо ви вже давно не можете підібрати собі підходящі стрінги, в Hommemystere розмір не має значення. І навіть для «писи 15 см» знайдеться сексуальна модель фантастичного якості «і не за всі гроші світу».

Сексуальна чоловіча білизна з мереживом

До слова, ціна на ліфчики тут стартує від 29 доларів, боді можна і за 23 $ прикупити. Зате якість відмінна. Носити будете не один рік.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему