Поради

Пальці на ногах розкажуть все про ваш характер

Пальці на ногах розкажуть все про ваш характер

Багато хто знає, що лінії на руках можуть передбачити сьогодення і майбутнє. І далеко не кожному відомо, що на ступнях так само є відбиток ліній нашої долі.

Крім того, форма ступні може розповісти багато про людину. Чому це працює? Одне з пояснень полягає в тому, що пальці (як на руках, так і на ногах) є проекцією енергетичних центрів (чакр), і їх форма і довжина показує те, в якому стані знаходяться ці центри. Перевіримо?

Рівна «драбинка»

Пальці йдуть рівною «драбинкою», великий палець найдовший. Швидше за все, ви – людина творча, мисляча масштабно і глобально, прекрасний аналітик і інтелектуал. Однак, у вас виникають труднощі з реалізацією своїх ідей, відстоюванням своєї позиції, побудовою стосунків, у вашій батьківській родині, швидше за все, було багато складнощів.

Три довгих пальці

Три пальці виступають за довжиною, два останніх – менші. Ви – багатогранна і різнобічно обдарована особистість і вам легко реалізовувати свої проекти і доводити справи до кінця. Ви з тих, хто домагається свого, незважаючи ні на що. Але в особистому житті (якщо на нього взагалі залишається час) все не так просто, і навіть якщо воно є – це та сфера, над гармонізацією якої треба працювати.

«Будиночок»

Пальці утворюють «будиночок». Другий палець виступає. Ви - природжений лідер, людина, здатна вести за собою інших силою свого слова. Вам слід бути обережним з тими, ким ви оточуєте себе – навколо вас можуть бути не тільки віддані шанувальники, а й заздрісники.

Довгий великий палець

Великий палець виступає, інші 4 пальці однакові. Сім’я і дім, а також все, що пов’язано з родом, для вас на першому місці. Ви готові допомагати близьким, навіть на шкоду своїм інтересам. Намагайтеся утримувати баланс і не упускати момент, коли служіння перетворюється в принесення себе в жертву.

Довгий другий палець

Другий палець сильно виступає. Схоже, ви дуже високої думки про себе і свої здібності, але ось для того, щоб в це повірив ще хтось, крім вас, потрібно постаратися. Більшість ваших геніальних перемог відбувається, на жаль, в вашому уявному світі. Спробуйте втілити їх в життя!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Поради, цікаво знати, психологія
В тему