Як знизити калорійність страв без зменшення порцій: прості лайфхаки
Австралійська дієтологиня Савіна Рего показала читачам, як зменшити калорійність їжі на третину, не скорочуючи розміру порції.
Про це повідомляє видання Daily Mail.
Для прикладу вона використовувала смажену курку з рисом і овочами. Рего опублікувала в своєму Instagram два варіанти цієї страви.
На лівому фото в ньому 750 калорій, а на правому - лише 460, тобто на 290 калорій менше.
Щоб домогтися цього, дієтолог використовувала менше курки і рису, додавши більше овочів. У менш калорійному варіанті на склянку менше рису і на сто грамів менше курки, зате овочів на півсклянки більше.
Рего розповіла, що її часто просять порадити рецепти здорової їжі.
«Правда полягає в тому, що вам не потрібні здорові рецепти. Можете їсти все, що вам подобається».
Експертка переконана, що найважливіше в дієті – це збалансована порція.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.