Поради

Наймодніші зачіски 2021 року, які легко зробити вдома

Наймодніші зачіски 2021 року, які легко зробити вдома

Ефектно, елегантно і зовсім не важко: представляємо вам наймодніші ідеї модних зачісок 2021 року, які ви зможете зробити самі.

Різнобарвні пасма

З такою зачіскою святковий настрій вам гарантовано! Екстравагантні тренди, як правило, не затримуються в моді надовго, а ось різнокольорове волосся – виняток. Колірна палітра стає все ширшою, а відтінки все складнішими і незвичнішими: фуксія, смарагд, лаванда, персик.

Якщо ви хочете постати в незвичному образі, але не збираєтеся кардинально змінювати стиль, можете скористатися засобами для тимчасового варіанту: спреєм, крейдою або накладними пасмами.

Низький хвіст

Низький кінський хвіст в перукарській справі – аналог маленького чорного плаття в одязі: вічна класика, яка, не дивлячись на стрімко мінливу моду, залишається актуальною завжди.

Однак кожен новий сезон привносить в класику якийсь нюанс. Сьогоднішній тренд – шовкова хустка, якою дизайнери пропонують прикрасити низький хвіст. Вдале завершення такого способу – великі сережки-канделябри.

Елегантний пучок

Класичні високі пучки і черепашки в цьому сезоні позбулися ефекту недбалості, який переслідував їх довгий час, і повернулися до притаманної їм вишуканої елегантності.

Ідеально зібрана і пригладжена зачіска «волосина до волосини», яка буквально блищить і сяє – та так можна піти навіть на прийом до англійської королеви! (Але пізніше – зараз королева суворо дотримується карантину).

Коса

Ще більш простий, але не менш ефектний варіант – хвіст, заплетений в косу. Причому якщо раніше дизайнери пропонували складні плетіння, то в цьому сезоні повернулися до класики – звичайної косі з трьох пасом.

Ретро-пасма

Найжіночніший і найошатніший варіант – кучері з проділом посередині і заколеними пасмами. Наше волосся втомилося від прасок, а ми – від нудної гладкості. Сьогодні стилісти пропонують повернутися до природної хвилястості, але надати зачісці форму. Сподіваємося, ви ще не розучилися користуватися плойкою і бігудями?

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Зачіски, Поради, Модні тренди
В тему

Останні матеріали