Поради

Прикраси для весільної зачіски

Прикраси для весільної зачіски

Різноманіття прикрас для зачіски нареченої – від весільних шпильок і невидимок до масивних обручів з квітами і діадем – дозволяє кожній нареченій створити свій особливий і неповторний образ і втілити практичну будь-яку творчу ідею.

 

Стильна діадема або витончена тіара – така прикраса підкреслить аристократичність образу нареченої і зуміє надати дівчині розкішного вигляду. Такий аксесуар може прикрасити і стильну коротку стрижку нареченої, і складну зачіску з довгого волосся, і розпущені локони.

Декоративні шпильки і невидимки – це незамінні помічники у створенні практично будь-якої весільної зачіски. Завдяки тому, що такі аксесуари мають декор у вигляді страз, камінчиків або квіточок з полімерної глини, невидимки і шпильки зроблять ошатною будь-яку весільну укладку і подбають про надійну фіксацію локонів.

Романтичні обручі із живих або тканинних квітів – це прикраса для волосся прекрасно підійде нареченим, які вирішили приміряти на себе в день весілля образ лісової мавки, казкової феї чи принцеси. Квіткові обручі відмінно підкреслять легкість укладки на основі розпущеного волосся і доповнять вінчальну сукню відносно простого, але елегантного фасону.

Декоративні гребінці, прикрашені стразами та іншими декоративними елементами, варто використати для декору зачісок у стилі ретро. Елегантна бабетта, зачіска на основі тугих локонів у стилі «pin-up», вінтажні укладки рулонів – такі зачіски потребують ефектного і об'ємного декору, на роль якого чудово підійде декоративний гребінь.

З огляду на те, що сьогодні фаворитом весільних зачісок є природний стиль, вибирати аксесуари для волосся необхідно так, щоб вони не затьмарювали красу й оригінальність укладки, а лише підкреслювали її.

Дуже романтично виглядатиме ниточка перлів, що прикрашає великі локони. Якщо ваше весілля випало на золоту осінь, і ви любите оригінальність, чому б не використати для прикраси дари природи і не доповнити красивий обруч гілочками горобини або калини, не забувши включити їх в букет нареченої і бутоньєрку нареченого. Якщо ви будете святкувати весілля взимку, зачіску можна прикрасити мініатюрними шпильками у вигляді сніжинок – так зможете підкреслити сезонний характер свята.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Вбрання і образ
В тему