Поради

Як позбутися целюліту?

Як позбутися целюліту?

Целюліт – одна з найбільш неприємних і обридлих проблем наших жінок. Сьогодні позбутися целюліту мріють близько дев'яноста відсотків жінок. Найчастіше бугристість шкіри, що нагадує апельсинову кірку, з'являється на сідницях, стегнах, животі і навіть ногах. Отже, для того, щоб гордо носити суперміні і забути про парео на пляжі, починаємо вживати заходів. З чого почати?

 

Отже, для того, щоб назавжди позбутися целюліту, передусім необхідно усунути всі вогнища інфекції в організмі, включаючи санацію ротової порожнини. Далі, ретельно стежимо за поставою – неправильна постава може бути однією з причин утрудненої течії крові і лімфи і, як результат – застійних явищ в улюблених целюлітом місцях. Відрегулюйте роботу травної системи. Киньте курити – куріння знижує засвоєння кисню клітинами організму і сприяє накопиченню токсинів. Необхідно знайти й усунути причину набряків ніг і метеоризму – часто ці явища докучають нам перед менструацією, як наслідок надлишкового виділення жіночих статевих гормонів. Споживання рідини потрібно довести до двох літрів на день. Надзвичайно корисні оздоровлювальні ванни, наприклад, ванна з морською сіллю або морськими водоростями. Обов'язкові регулярні заняття спортом – від двох разів на тиждень по 30-90 хвилин. Щодня приймаємо контрастний душ. Після душу втираємо антицелюлітний крем.

У боротьбі з целюлітом важливо пам'ятати, що тільки комплексний підхід може принести бажаний результат. Поєднання фізіотерапевтичних процедур і масажу, гімнастики, застосування антицелюлітних косметичних засобів і раціонального харчування допоможуть швидко і ефективно його позбутися.

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло
В тему