Поради

Секрети макіяжу

Секрети макіяжу

Не секрет, що кожна жінка мріє завжди бути чарівною. Однак не кожна знає, що секрет чарівності ховається в ній самій. Адже дана природою краса досконала, а різні косметичні засоби повинні лише підкреслювати її.  А деякі правила стосовно нанесення макіяжу допоможуть їй в цьому.

 

Одне з найвідоміших правил, якого потрібно неодмінно дотримуватися, якщо ви хочете надовго зберегти сяючий вигляд шкіри, – це зняття косметики перед сном. Згадайте, як ви виглядаєте вранці, якщо напередодні не змили косметику? Під очима темні кола, обличчя змарніле і т. д. Природно шкірі завдано серйозної шкоди. У цьому випадку слід зняти з вік залишки макіяжу ватним тампоном, змоченим у звичайній рослинній олії. Це трохи зволожить втомлену шкіру. Але надалі намагайтеся уникати цього.

Друге правило говорить: перш ніж наносити макіяж, необхідно добре очистити шкіру. В якості основи краще використовувати креми, що володіють зволожувальним ефектом. Тональний крем повинен лягати добре і легко вбиратися, але суха шкіра може перешкодити цьому. Не впадайте у відчай, додайте в тональний крем крапельку зволожувального, і ви побачите, як легко і природно ляже ця основа.

Підбираючи колір, не забувайте, що він повинен бути трохи світлішим, ніж колір вашої шкіри. Якщо несподівано виявилося, що флакончик від основи під макіяж порожній, то замінити її зможе пудра, змішана зі зволожувальним кремом.

Олівець для підводки може бути твердим і гострим, тому може навіть поранити ніжну шкіру біля очей. У цьому випадку потрібно трохи зігріти грифель олівця пальцями. Від температури тіла він стане м'якшим і вже не буде викликати неприємних відчуттів.

Що ж стосується манікюру, то для його миттєвого висихання рекомендують такий спосіб: пальці опустити в чашку з холодною водою, в яку додано кілька кубиків льоду. Кілька секунд – і лак висохнув.

Важливий і вибір парфумів. Але серед різноманіття ароматів легко розгубитися. Тому, збираючись в парфумерний магазин, захопіть із собою невеликий марлевий пакетик з меленими зернами кави. У проміжках між пробами різних ароматів, нюхайте його, це допоможе не переплутати запахи.

Здавалося б, так просто, але ж ми не створюємо красу, ми її підкреслюємо. Любіть себе, усміхайтеся і даруйте радість оточенню!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему