Поради

Вибираємо пилку для нігтів

Вибираємо пилку для нігтів

Головним інструментом для виконання манікюру по праву вважається пилка для нігтів. Хочете заповнити або освіжити свої знання про цей незамінний інструмент? Тоді ви потрапили за адресою.

 

Пилка мала і не особливо помітна, але її значення в манікюрних роботах надзвичайно високе. Якість нігтьової пилочки невід’ємна від якості всього манікюру: хороша пилка – гарний манікюр. Вибравши хорошу пилочку для нігтів, можна бути впевненим у високій якості манікюру.

На думку фахівців, жінкам слід користуватися різними видами пилок для нігтів. Приміром, для нарощених нігтьових пластин необхідні пилки з грубозернистим покриттям, натуральним нігтям до вподоби інструмент гумовий або картонний, непоганий варіант – нігтьова пилочка зі скла. А ось підпилювати манікюрний інструмент, виконаний з металу, майстри радять занести в чорний список і ніколи не вдаватися до його послуг. Він порушує структуру нігтя.

Власницям твердих, міцних нігтів можна не боятися рубінових, сапфірових та алмазних пилок; а от тим, хто має слабкі, ламкі, тонкі нігті, підходять пилочки, наприклад, виготовлені з паперу наждакового типу. Такий папір має бути високоякісним, щоб пилка виконувала свої функції і слугувала якомога довше.

Високих балів заслуговує варіант керамічної нігтьової пилки, що дозволяє дбайливо та акуратно обробляти пластини.

Якісний манікюр припускає ще кілька етапів: полірування й шліфування нігтьових пластин. Виробляються вони за допомогою особливих пилок. За полірувальний процес відповідають кришталеві і скляні інструменти, завдяки яким нігті набувають блиску. А позбавити від білих цяток на нігтьових пластинах можуть спеціальні пилки для шліфування.

Не перестарайтеся, виконуючи шліфування та полірування нігтів. Адже надлишкові маніпуляції призводять до значного ослаблення нігтів і до їхнього розшарування. Шліфувати і полірувати нігті рекомендується не частіше одного разу на півроку.

Краса нігтів ґрунтується на «3-х китах»: повноцінному здоровому харчуванні, дбайливому ставленні і правильному догляді. Дотримуючись цих умов, можна не хвилюватися за здоров'я і красу своїх нігтів. Вони будуть рівними, блискучими і гладкими.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему

Останні матеріали