Поради

Який лак для нігтів обрати?

Який лак для нігтів обрати?

Сучасний ринок пропонує жінкам величезний вибір лаків для нігтів. Перламутрові, прозорі, гіпоалергенні, швидковисихаючі... Якому з них віддати перевагу? У чому різниця? З’ясуймо!

 

Звичайний лак. Це один з найпоширеніших і затребуваних видів лаку. Ніготь ним слід покривати в два шари. Винятком є темні тони, які наносяться тільки раз, і світлі, що вимагають не менше трьох шарів. 

Основа. Такий лак застосовується для вирівнювання нігтьової поверхні. Трапляється в рожевому і прозорому відтінках. Лак-основа відмінно захищає ніготь від проникнення в нього яскравих лаків.

Перламутровий. Такий лак відрізняється стійкістю і наявністю перламутрового відливу. Його обов'язково потрібно наносити від основи до краю, оскільки перламутровий лак підкреслює всі недоліки.

Прозорий. Його можна використовувати в двох варіантах як основу і лак для завершального покриття. Крім того, він захищає ніготь і додає манікюру блиск, роблячи кольори більш насиченими і яскравими.

Швидковисихаючий. Такі лаки висихають на нігтях не більше ніж за хвилину.

Із додаванням блискіток. Складником є мішура різної форми, кольору і розміру.

Матовий. Матові лаки позбавлені блиску і мають гладку поверхню. Це дуже щільний лак, який до того ж досить швидко висихає на нігтях. Одношаровий. Для нанесення такого лаку досить одного шару. Якість покриття досить висока.

Зміцнювальний. Наносити зміцнювальні лаки слід після завершення манікюру. У їх складі містяться шовкові добавки і кератин, що захищають нігті від факторів зовнішнього середовища, що мають негативні наслідки. Результатом застосування таких лаків є тверді здорові нігті.

Хамелеон. При нанесенні лаку-хамелеона ви бачите один відтінок, а нахиливши ніготь в різні боки, побачите, як лак змінює свій колір. Гіпоалергенний. У його складі відсутня смола, що використовується в інших лаках, тому він не викликає алергічну реакцію. Зазвичай такі лаки можна знайти в аптеках.

Температурний. Змінює колір у результаті зміни температури нігтя. У приміщенні ви побачите один відтінок, а на вулиці – зовсім інший.

Акварель. Це прозорий лак, що має різні відтінки і блискучу поверхню. Такий лак неодмінно потішить вас приємними кольорами. Особливо гарний при створенні французького манікюру.

Ультрафіолет. Такий лак здатний випромінювати світло на дискотеці або в нічному клубі.

Крем-лак. Ідеально підходить для використання в нейл-арті, адже має густу основу.

Піль-офф. Плюс лаку полягає в способі його зняття – плівкою. Але є і мінус – такий лак не можна використовувати для педикюру.

Мініатюрний. Його дуже зручно носити в косметичці. Він має властивість довго залишатися свіжим, а пензлик дістає до самого дна пляшки. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему