Поради

Боремось зі зморшками

Боремось зі зморшками

Перші зморшки. Що може бути страшніше для жінки! Існує чимало різних способів боротьби зі зморшками. Але їх об'єднує одне золоте правило: чим раніше ви оголосите їм війну, тим краще!

Правильний догляд – запорука молодості

 

Шкіра навколо очей потребує особливого делікатного догляду. Тому перед сном обов'язково очищаємо її від косметики. Потім зволожуємо шкіру, при цьому крем повинен містити живильні компоненти. Не забувайте про одне з правил: наносити його варто точковано розмазуючи.  Після цього тонізуємо. Постарайтеся використовувати лосьйони і тоніки, які створені на основі рослин. Вони точно принесуть більше користі. Завжди при виборі косметики уважно вивчайте склад. В його основі має бути гіалуронова кислота, різні вітаміни, кераміди. Вона не повинна містити гліцерин і гормони. Засоби мають бути якісними, тому їх важко знайти серед дешевих.

 

Ваші помічники – масаж і гімнастика

Одним із дієвих засобів боротьби зі зморшками є масаж. Він підсилює кровопостачання, тонізує м'язи обличчя. Масаж повинен бути м'яким та безболісним. Виконувати його можна тільки на очищеній шкірі, з мінімальною кількістю крему. Якщо вам з якоїсь причини протипоказаний масаж, то робіть гімнастику для обличчя. Вона не займе багато часу, а користь принесе обов'язково.

 

Захист від сонця

Перебуваючи на сонці, ви мимоволі починаєте мружитися, тим самим додаючи собі ще більше зморшок. Тому, особливо влітку, не забувайте про сонячні окуляри і креми для обличчя, що містять сонцезахисні засоби.

 

Народні засоби

Існує величезна кількість народних засобів проти появи зморшок. Але варто зауважити, що, використовуючи тільки їх, ви навряд чи досягнете більшого ефекту. Вони ефективні як доповнення до косметичних процедур. Сік алое зволожує і живить шкіру. Оливкова олія, огірок і петрушка роблять її пружною. Маски з медом, обліпихою, персиком ефективно розгладжують дрібні зморшки.

 

Апаратна косметологія

Перепробувавши всі засоби боротьби зі зморшками, ви не помічаєте результату? Не впадайте у відчай. Завдяки оснащенню косметології вашій увазі пропонуються наступні процедури: мезотерапія, контурна пластика, фотоомолодження, ботокс. Проконсультуйтесь зі спеціалістом, який допоможе підібрати відповідний комплекс догляду за шкірою обличчя.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему

Останні матеріали