Поради

У моді – гострі нігті

У моді – гострі нігті

Більшість дівчат швидко звикає до однієї форми нігтів і змінює тільки колірну гаму лаків. Але іноді з'являється просто непереборне бажання якихось змін. Якщо ви ще не готові до кардинальних змін зовнішності, можете почати з манікюру.

 

Останнім часом знову повертають колишню популярність гострі нігтики. Щоб отримати гострі нігті, все-таки доведеться вдатися до процедури нарощування, адже натуральні нігті не завжди можуть відрости до потрібної довжини. Річ у тому, що на коротких нігтиках не всі дизайни виглядають красиво. Нарощені нігті виглядають акуратно та красиво, при цьому залишаються досить міцними. Найчастіше остаточний дизайн підбирається з урахуванням гостроти кінчиків нігтів. Якщо ви зупинили вибір на трикутній формі, їх роблять закругленими та акуратними. А малюнок повинен ідеально підходити і надавати цілісність манікюру. До переваг такої форми нігтів належить й те, що на них може використовуватися величезна кількість різних дизайнів. Досвідчений майстер здатний зобразити цілі історії або створити яскраві квіткові букети на нігтях. При бажанні ви можете прикрасити гострі нігтики тільки однією квіткою – наприклад, трояндою або лілією, польовою ромашкою. Такий дизайн виглядає дуже красиво, стильно і витончено. Прекрасно підійде і геометричний або абстрактний малюнок – дуже цікаво і оригінально виглядають принти з ламаних або рівних ліній, квадратні малюнки і т. д. Якщо ви хочете незвичайний манікюр, який допоможе висловити власну індивідуальність, тоді можна доповнити зображення кількома яскравими відтінками. Дуже цікаво виглядають прозорі кінчики нігтів, до того ж, сьогодні це одна з головних модних тенденцій, і цей прийом користується великою популярністю серед юних представниць прекрасної половини людства. Ви можете нанести лак ніжного світлого відтінку і додати невелику кількість блискіток, щоб зробити манікюр більш яскравим і одночасно ніжним. Не бійтеся експериментувати з декором і квітами, особливо, якщо ви обрали довгі нігті. Річ у тому, що така незвичайна і цікава форма не виключає можливості креативності та використання яскравих кольорів лаку. Також багато майстрів манікюру все частіше використовує в дизайні гострих нігтів мережива, тканини, золоті нитки, фольгу і т. д.

Найголовніше, правильно декорувати всі ці елементи, і тоді манікюр буде виглядати красиво і гармонійно. Також дуже цікаво і стильно виглядає поєднання білого і чорного відтінків у манікюрі, наприклад, дизайн у вигляді шахової дошки, портретів або квітів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему