Поради

Створюємо ефект «мокрого волосся»

Створюємо ефект «мокрого волосся»

На сьогодні існує велика кількість засобів для створення «мокрих зачісок». Ви можете скористатися звичайним гелем для укладання волосся, але краще купити спеціальний лак, спрей-блиск або «текстурайзер», який допоможе виділити окремі пасма у вашій зачісці і додати їм блиску.

 

Гель або мус потрібно наносити на вологе волосся, розподілити гребінцем з рідкими зубцями по всій довжині і злегка підсушити феном в теплому режимі без застосування гребінця. Отриманий результат закріпити лаком.

 

Для кожного типу волосся існують свої хитрощі створення ефекту мокрої зачіски.

 

«Мокрі зачіски» для кучерявого волосся

Кучеряве волосся завжди буде виглядати стильно, якщо на кількох локонах створити мокрий ефект. Ви можете просто збризнути їх спреєм або лаком. Не слід створювати мокру укладку на всьому волоссі, такі зачіски давно вийшли з моди. Однак якщо ви хочете надати своєму образу екзотики, змочіть гелем свої кучері і підсушіть. Така зачіска буде актуальною в спекотний літній день на відпочинку.

 

Мокрий ефект для довгого волосся

На пряме довге волосся потрібно нанести гель із жорсткою фіксацією, щоб не тільки розділити пасма, але й надати їм потрібну форму.

На довгому волоссі рекомендується використовувати не гель, а мус, щоб не зіпсувати локони. Розподіліть мус на волоссі і підсушіть їх дифузором, щоб вийшли м'які хвилі. Закріпіть отриманий ефект лаком.

На довгому і середньому волоссі дуже жіночно виглядає такий варіант мокрої укладки: змочіть волосся гелем або мусом і накрутіть їх на бігуді. Підсушіть зачіску феном. Тепер акуратно знімайте бігуді і пальцями розділіть волосся на дрібні пасма. Збризніть зачіску лаком.

 

Мокре волосся при короткій стрижці

Коротке волосся дозволяє створювати безліч варіантів укладок із застосуванням стайлінгу. Розітріть віск або гель в долонях і нанесіть на пасма, які збираєтеся моделювати. Головне – не переборщити з гелем на короткому рідкому волоссі, інакше замість «мокрого» ефекту отримаєте «брудний».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему