Поради

Що таке карвінг волосся?

Що таке карвінг волосся?

Щоденна укладка волосся доставляє жінкам чимало зусиль і тимчасових витрат. Деякі незручності з моделювання зачісок може вирішити нова процедура в перукарській індустрії – карвінг.

 

Карвінг – сучасний спосіб хімічної завивки, який дбайливо впливає на структуру волосся і додає йому пишності, об’єму, моделює красиві стійкі локони.

У деяких салонах карвінгом називають «легку хімію». Результат такої завивки може тривати від 4 до 8 тижнів, в залежності від густоти і структури вашого волосся. Хімічний склад препарату не містить гліколевої кислоти, завдяки чому процедуру можна повторити вже через 3-4 місяці, на відміну від хімічної завивки, яку роблять не частіше одного разу на рік.

 

Карвінг красиво виглядатиме на короткому або середньому волоссі. Процедура карвінгу злегка підсушує і освітлює волосся, тому ідеально підходить для жирної шкіри голови. А ось при дуже сухому волоссі робити карвінг не бажано, воно може посилено випадати.

 

Карвінг – досить дорога процедура, оскільки проводиться якісними фірмовими препаратами. Вам доведеться провести в салоні від 1,5 до 2 годин. Спочатку на пасма наносять спеціальний засіб для фіксації, потім накручують на бігуді і залишають сушитися на потрібний час. Потім бігуді знімають, волосся ретельно промивають і укладають в зачіску.

Якщо ви зважилися на карвінг, основне завдання – знайти професійного майстра і перевірений салон. В іншому випадку вам можуть спалити волосся, перетримати препарат, або зробити звичайну «дешеву» хімію за великі гроші. Пам'ятайте, що результат карвінгу – це живі, м'які, слухняні локони!

Після професійно виконаного карвінгу вам буде потрібен спеціальний догляд за своїм волоссям: шампунь плюс бальзам 2-3 рази на тиждень, поживна маска 1 раз в тиждень, щоденна хвилинна укладка за допомогою пінки і фена.

Укладати волосся краще пінкою або мусом з позначкою «для кучерявого волосся». Нанесіть пінку на мокре волосся і висушіть феном, не застосовуючи гребінця.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему