Поради

Способи нарощування волосся

Способи нарощування волосся

Якщо ви мрієте про розкішні локони або просто хочете виправити невдало зроблену стрижку, то нарощування волосся – найшвидший спосіб втілити ваші бажання в реальність. Ця процедура дозволяє всього за одне відвідування перукарського салону отримати гарне пишне волосся і повністю змінити імідж. Крім того, з нарощеними волоссям можна дати волю безмежній фантазії щодо створення стилю зачіски і втілити в життя найсміливіші задуми.

 

Існують два способи нарощування волосся – холодний і гарячий. Холодний спосіб передбачає приклеювання пасм до свого волосся клейовим розчином, розробленим за спеціальною технологією, а гарячий – «припаювання» гранул з пасмами за допомогою спеціальних інструментів. Обидва способи дають чудовий ефект за умови виконання в салоні у досвідченого майстра, який за допомогою професійного обладнання всього за 2-3 години зможе наростити міцні і об'ємні пасма волосся необхідної довжини.

 

На яке волосся можна робити нарощування?

Необхідною умовою для нарощування є довжина власного волосся не менше 20 см. Але не варто впадати у відчай і власницям короткого волосся. У цьому випадку в салоні можуть бути запропоновані на вибір або подовжена об'ємна зачіска довжиною 40-50 см у вигляді сходинок, або креативна рвана стрижка з подовженням, якщо волосся зовсім коротке.

 

Нарощене волосся може мати різні колірні відтінки, їх можна фарбувати в потрібний колір і тонувати.

Слід пам'ятати, що для нарощеного волосся потрібен певний догляд, який передбачає використання спеціального шампуню і гребінця для акуратного розчісування пасм.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему