Поради

Як вибрати комп’ютерні курси

Як вибрати комп’ютерні курси

Комп’ютер став невід’ємною частиною в сучасному інформаційному глобалізованому світі. Без комп’ютерних технологій неможливо уявити нашого повсякденного життя.  Тому варто йти  в ногу з часом і прагнути оволодівати знаннями ПК.

 

Комп’ютерні курси розраховані на два типи користувачів:

 

Для початківців, які допоможуть  вивчити комп’ютер будь-якій людині. Тут можна навчитися встановлювати програми, боротися з вірусами, створювати папки, слухати музику, поглядати відео і фільми, користуватися Інтернетом.

 

Для впевнених і досвідчених користувачів, які зможуть розширити свій кругозір у галузі інформаційних технологій. Саме тут можна дізнатися, як самостійно вибрати собі комп’ютер, встановити операційну систему, драйвери, програмне забезпечення.

 

Аби обрати якісний центр комп’ютерних курсів, варто проаналізувати його за рядом критеріїв. Серед них виділяють:

 

Методика, за якою проводять навчання. Це доволі важливо, адже часто змінюються програми. Тому не соромтеся ставити запитання, наскільки доцільними є знання. Ознайомтеся з відповідною програмою. Ви маєте пересвідчитись, чи практичним урокам приділяється достатньо часу, а не заповнюється час лише теоретичним матеріалом.

 

Викладацький склад, їхня освіта та кваліфікація. Очевидно, що якість отриманих знань залежить від професійних знань, навичок і вмінь викладачів.

 

Рекомендації від інших слухачів цих курсів. Відгуки від інших учнів цих курсів – це вже необхідний показник якості. Окрім того, якщо послугами такого центру користуються компанії, а деякі установи навіть масово відправляють своїх працівників для підвищення кваліфікації.

 

Індивідуальний підхід. Ваш викладач має бути не тільки спеціалістом у своїй галузі, але й хорошим педагогом, котрий зможе в доступній формі донести до вас інформацію, і найголовніше – навчить, як її застосовувати на практиці.

 

Інтерактивність занять. Саме за таким принципом повинні будуватися ваші заняття: запитання – відповідь. Якщо ви чогось не розумієте, необхідно відразу ставити запитання, за можливістю уникати всіх незрозумілих моментів.

 

Методична література, якою послуговуються викладачі. Зазвичай це підручники, або окремі фрагменти з них. Інколи в самому комп’ютерному центрі випускають свої посібники, які відповідають покроково програмі курсу. Відеоуроки є великим позитивом для вивчення тої чи іншої програми, бо вони є своєрідною шпаргалкою. Але для їх створення витрачається доволі багато часу. Але якщо у вашому центрі будуть такі методичні матеріали, це свідчить про високу якість послуг, котрі вам надаються.

 

Умови плати. Обирайте, де предоплата буде мінімальна. Або ж коли у договорі буде прописано всі внески і терміни навчання. Це буде говорити про серйозність цієї організації.

 

Гарантії. Коли така установа поверне вам кошти, якщо ви через поважні причини не змогли розпочати навчання, надасть вам можливість у зручний час для вас з іншою групою пройти комп’ютерний курс.

 

При виборі центру комп’ютерних курсів, врахувавши усі необхідні фактори, зможете обрати той, в котрому будуть надавати хороші знання, які можна буде втілити практично без фінансових ризиків.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Кар'єра, Курси
В тему