Поради

7 міфів про комп’ютерні курси

7 міфів про комп’ютерні курси

Дуже поширені міфи, які перешкоджають розпочати свій інтелектуальний розвиток, здобути нові знання, вдосконалити свої вміння та навички. Навчання не займе у вас багато часу, але ви будете почуватися впевненіше, знаючи, як користуватися комп’ютером.

 

1. Це надто довго. У цілому час, на який розрахований курс, залежить від його складності і суті. Ті курси, які дають початкові знання, займуть декілька уроків. Однак якщо ви хочете стати спеціалістом в цій галузі, то вам знадобиться час. Оскільки щоб стати професіоналом, треба «дозріти». Найважче у вивченні ПК – зробити перший крок.

 

2. Це дуже дорого. Є варіанти, коли можна зекономити: вивчати курси он-лайн або ж записатися на курси з більшою кількістю осіб. Чим більша кількість учнів, тим менше платити кожному.

 

3. Це складно. Звичайно, не все дається так легко. Але навчитися цьому можна, якщо мати цілеспрямованість, терплячість і працелюбність. Тоді успіх у вашій кишені.

 

4. Це для молоді. Це зовсім не так. Вік немає значення, якщо є бажання вчитися, пізнавати щось нове. Навчання комп’ютерним програмам доступне в будь-якому віці.

 

5. Я можу обійтися без комп’ютера. Користь від знання комп’ютера доволі велика, має багато переваг: швидше і дешевше купити потрібний товар, зателефонувати за кордон до родичів, знайти роботу тощо.

 

6. Комп’ютер можна вивчити і без курсів. Звичайно, можна. Однак курси допоможуть швидше зорієнтуватися в цій сфері і витратите менше часу.

 

7. Всі курси ПК однакові. Це, звісно, не так. Усе залежить від того, яку мету ви ставите собі, які знання хочете отримати. Існує чимало варіантів, тільки треба вибрати. Хтось починає з початкового рівня, комусь треба поліпшити і розвинути свої вміння. А дехто зацікавлений в створенні сайтів, обробленні фотографій тощо. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Кар'єра, Курси
В тему