Поради

Ефективні способи випрямлення волосся

Ефективні способи випрямлення волосся
Бездоганно гладке, пряме волосся – це завжди модно, стильно і красиво. Кожна дівчина прагне до того, щоб зачіска виглядала ідеально в будь-якій ситуації. Сьогодні існує кілька способів випрямити волосся, і причому, не тільки злегка хвилясті, а й стійкі кучеряві локони. 
 
Якщо у вас пряме або злегка хвилясте волосся, і ви хочете зробити його абсолютно рівним і гладким, найпростіший спосіб – скористатися праскою-випрямлячем (щипцями). Ефект випрямлення праскою полягає в тому, що при нагріванні волосся втрачає вологу і його структура розгладжується. Купуючи таку праску, зверніть увагу на те, щоб поверхня була керамічною, а не металевою. Керамічна поверхня завдяки рівномірному розподілу температури забезпечить більш ефективну обробку волосся. 
Пам'ятайте, що будь-який термічний вплив шкодить волоссю, воно стає тьмяними і ламкими. Тому якщо ви користуєтеся праскою постійно, намагайтеся виконувати наступні правила: 
  • Перед тим, як розгладжувати волосся, нанесіть на них спеціальний термозахисний засіб – це може бути бальзам, мус або спрей. Засіб допоможе збагатити волосся протеїном.
  • Встановлюйте терморегулятор на приладі на максимально низьку температуру, яка прийнятна для вашого типу волосся. Ніжне тонке або пошкоджене волосся рекомендується розгладжувати при температурі не вище 160 градусів. 
  • Не використовуйте праску на мокрому волоссі.
Як користуватися праскою-випрямлячем?
1. Розподіліть засіб для термоукладки по всій довжині волосся. 
2. Переконайтеся, що волосся повністю сухе або злегка вологе. 
3. Розділіть волосся на частини такої товщини, щоб робоча поверхня прасування захоплювала локон повністю. 
4. Плавним рухом проведіть праскою від коренів до кінчиків. Таким чином, обробіть все волосся. Не затримуйте праску на одному місці надовго, щоб не спалити волосся. 
 
Випрямлення волосся феном (стайлером) 
Це найбільш швидкий варіант досягнення ідеальної гладкості волосся, який підходить практично всім. Для цього у вас повинен бути фен зі спеціальними насадками, на які мокре волосся накручують, натягують і висушують. 
 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему