Поради

Останній молодий Місяць восени 2019 року: чого не варто робити

Останній молодий Місяць восени 2019 року: чого не варто робити

26 листопада о 17:06 за Києвом над Україною зійде останній молодий Місяць цієї осені або, як його ще називають, молодик. Щоправда, поки мешканцям нашої планети блиск супутника Землі буде недоступним, бо Місяць увійшов у свою темну фазу без сяйва, тому цей період називають ще темним Місяцем.

Чому це так важливо, запитає ви? Бо, яким би сучасними ми не були, і якими б технологічними не ставали, неможливо списати з рахунків нерозривний, а, часом, і містичний зв’язок людей та Місяця.

Наші предки вперше зацікавилися цим світилом 35 тисяч років тому, вирізаючи на кістках тварин перші місячні календарі. Також можемо припустити, що ці календарі були зроблені жінками, адже кількість днів жіночого циклу та днів у місячному календарі кореспондуються між собою. Місяць загалом схожий на жінку, адже може бути молодим, старим і «повним» (так в деяких діалектах називають вагітну жінку).

 Кожна фаза Місяця, а загалом їх є вісім, пов’язана зі своїми певними ритуалами, які склалися протягом віків і не сприймаються як магічний обряд, а, радше, — як забобони.

Обряди молодого Місяця наче говорять самі за себе, адже кожний молодик дозволяє нам розпочати «нове життя» кожного місячного місяця.

 

Молодик 26 листопада 2019 року: чого не варто робити

Зараз хороший час для планування, проте нових справ починати не варто, — дочекайтеся періоду Місяця, що зростає. Для визначення потрібної фази Місяця скористайтеся будь-яким астрологічним сайтом у мережі чи відповідною програмою на телефоні.

Оскільки зараз час темного Місяця, тому, не виключено, що всередині вас вируватимуть похмурі й чорні емоції, не піддавайтеся на них, але й не тримайте їх у собі. Це лише зашкодить вашому психологічному стану. Ви можете вилити свій гнів на папір, а потім спалити таку записку, це символізуватиме позбавлення від поганого. У молодий Місяць потрібно уникати стресів, не вступати в конфлікти з психологічно важкими людьми тощо.

Метеозалежні люди можуть відчути апатію та зменшення сил організму.

Традиційно не рекомендується у цей день різко змінювати свої плани чи кидатися у крайнощі, адже, як уже йшлося вище, — закладається фундамент на наступний місяць. Проте і відсиджуватися «у мушлі» не варто, потрібно сьогодні здійснити чимало справ.

Вважається, що на Повню збільшується кількість нещасних випадків, Також статистика говорить про те, що у період молодого Місяця зростає ризик інсультів і інфарктів, тому не засиджуйтеся сьогодні на роботі, робіть перерви під час переговорів.

Зверніть увагу на своє здоров’я — у період молодика не варто ставитися до нього легковажно. Починається холодна пора року, тому сьогодні приділіть увагу покупці теплого одягу та взуття.

Вдома не починайте ніяких ремонтів чи масштабних прибирань, а от розібрати гардероб і сховати літні речі, — це цілком нормально.

Також астрологи не рекомендують у цей день відвідувати перукарню і стригтися.

 Гарного вам періоду молодого Місяця.

Олена Кузьмич, кандидатка філологічних наук, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, місячний календар
В тему