3 Листопада 2017
Новини

Повний місяць: ритуали на гроші, кохання, схуднення

Повний місяць: ритуали на гроші, кохання, схуднення

Повний місяць завжди вважався наймістичнішим часом. Коли Місяць ставав повним, маги й чаклуни проводили свої обряди та ритуали. Вони вважалися найсильнішими і дієвими. У цю таємничу ніч можна було приворожити, наслати порчу і «начаклувати» удачу.

Ритуал на гроші

В грошової магії повний місяць є найсприятливішим днем для здійснення обрядів, оскільки в цей період часу Місяць досягає своєї пікової точки зростання, є круглим, що символізує достаток.

Якщо ви хочете залучити гроші у повний місяць, то пропонуємо вам такий ритуал. Візьміть свій гаманець і підійдіть до вікна. Бажано, щоб Місяць було видно. Відкрийте гаманець та покажіть Місяцю свої грошики зі словами: «Наповнюю свій гаманець грошима. Від тебе, Місяцю, беру свої сили. Як ти повний і круглий, так і моєму гаманцю бути повним. Нехай буде так»!

Після цих слів залиште гаманець на вікні відкритим. Нехай місячна енергія живить його і наповнює позитивною силою. На ранок візьміть і голосно заклацніть свій гаманець, ніби щось у нього спіймали. З цього моменту грошова удача буде вас супроводжувати, але тільки до наступного повного місяця.

Ритуал на кохання

Магічні ритуали на залучення любові, проведені під час повні, можуть почати діяти вже наступного дня, після виконання. Обряди, що виконуються в період повного місяця, тісно пов'язані із силою знаків зодіаку. Вважається, що любовна магія буде найбільш ефективної, якщо Місяць буде перебувати в сузір'ї Тельця (саме  цієї Повні - 4 листопада ).

Ритуал у повний місяць потрібно здійснювати в повній самоті, подумки зосередившись на коханій людині. Попередньо потрібно зірвати або купити червону квітку і в опівночі покласти її в полотняний мішечок, зав'язуючи його на сім вузлів і промивити: «У квітки яскраво-червоної - душа гаряча, як яскравий колір її, так нехай у мого/моєї (ім'я), почуття будуть палкими і пристрастними. Хай буде так!»

Ритуал на схуднення

Всі ритуали в повню на схуднення проводяться в останній день цієї фази. Оскільки наступною стадією Місяця є його зменшення. Отже, це процес позбавлення від зайвої  ваги і триває він швидко й непомітно. Найголовніше, що при цьому зменшується й апетит.

Отже, замовні слова потрібно вимовляти на запалену свічу: «Як ти вогонь палиш віск свічковий, як ти місяць танеш у тьмі нічний, так і жир мій тане, мене залишає. Назад не повертається, знову не набирається».

Читати ці слова тричі, після цього свічу, що "пливе", потрібно загасити й забрати у затишне місце. На наступну повню обряд можна повторити. Використовувати одну свічу можна до того часу, поки вага не знизиться до бажаної цифри, а якщо вона повністю прогорить, то застиглий віск потрібно закопати в землю.

При цьому, проводячи ритуал, варто пам'ятати: щоб досягти максимального ефекту від нього, необхідно ясно й чітко візуалізувати фігуру, яку ви хочете.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему