15 Серпня 2019
Новини

Повня з 15 на 16 серпня: як «осетровий» місяць вплине на кожного з нас

Повня з 15 на 16 серпня: як «осетровий» місяць вплине на кожного з нас

З 15 на 16  серпня 2019 на нас чекає останній повий літній місяць, який ще називають «осетровим».

 Серпневий повний місяць відбудеться 15-го числа о 15:29 за київським часом. Чим особлива повня 15 серпня, поради астрологів 15 серпня, за словами астролога Валентини Віттрок, стане складним подвійно.

Річ у тому, що напередодні — 14 серпня — Місяць увійшрв в знак Водолія, який має репутацію бунтівного, передають «Факти».

Одночасно він створить напружений аспект до ретроградного Урана, що розташувався в знаку Тільця. Нашою реакцією на таку небесну конфігурацію можуть стати вибухи емоцій, погане самопочуття на рівному місці, спазми судин та внутрішніх органів, безсоння.

 У день повного місяця, 15 серпня, ми будемо схильні до перебільшень, будь-яке слово, сказане нам іншими людьми, буде здаватися образою. Торкнеться все сказане вище й спалахів безпідставних ревнощів, що може призвести до марних сварок, про які згодом доведеться пошкодувати.

 І ще один важливий момент: у цей час потрібно акуратніше поводитися з грошима. Намагайтеся економити, а до покупок ставитися критично, щоб після повного місяця з жахом не усвідомити, що гроші були викинуті на вітер.

У день повного місяця потрібно підбити попередні підсумки року. Проаналізуйте все, що ви зробили, й подивіться, чого ви хотіли досягти та чого в підсумку домоглися.

 Місяць: що категорично не можна робити

 У повню існує низка заборон, серед яких: сварки, далекі подорожі, експерименти із зачіскою, підписання важливих документів, позичання грошей. Уважається, що в повню не можна планувати й проводити операції, бо можуть відкритися кровотечі, а рани будуть довго турбувати.

Під впливом потужного Місяця можуть загостритися хвороби, емоційний стан у цей період жадає бажати кращого. Кажуть, що на повний Місяць не можна просити підвищення у посаді або зарплати: це може обернутися гучним скандалом й навіть звільненням.

Як повний місяць у червні вплине на знаки Зодіаку

У день серпневої повні, 15 серпня, деяким знакам Зодіаку варто бути обережними, а деяким гороскоп обіцяє казкове везіння.

Овнам зірки обіцяють благотворний вплив повного місяця, він додасть наполегливості та впевненості у своїх силах, що принесе непоганий прибуток.

Тілець може спіймати удачу за хвіст в цей день, але тільки якщо не буде боятися попросити про допомогу, розраховувати тільки на свої сили не варто.

Близнюки можуть сміливо шукати нову роботу, зараз — саме час. Ви повні сил та енергії, а також нових ідей.

 Раки можуть отримати прибуток, причому прийде він від людини або організації, від яких ви зовсім не чекали.

Лев — на цей знак Зодіаку чекає справжній успіх, адже їхня кар'єра може стрімко піти вгору. Ваші вміння нарешті оцінять!

Дівам вдасться вирішити давній конфлікт, гідно вийти із ситуації. Уникайте сварок і підвищених тонів.

 Терези повинні піти на ризик в новій справі, якщо дійсно хочуть рухатися вперед. Сміливо купуйте лотерейні квитки — вам пощастить.

Скорпіони можуть зустріти нове кохання, але не в реалі, а у соцмережах. Зараз - час романтичних пригод.

Стрільці можуть розбагатіти, але це буде не їхня заслуга, а другої половинки: партнер отримає премію або підвищення.

На Козерогів чекає початок прекрасного любовного періоду: романтика буде зашкалювати, можливе освідчення.

Водолії будуть справжніми щасливчиками дня, адже на них чекає приємний сюрприз вдома і важлива розмова з начальством на роботі.

Рибам зірки радять запланувати подорож, про яку ви мріяли дуже давно, але ніяк не могли зважитися.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, Україна, повний місяць, прикмети, гороскоп
В тему

Останні матеріали