Поради

Як всього за місяць позбутися зморшок

Як всього за місяць позбутися зморшок

Борис Божедарник із Радивилова Рівненської області вже не перший рік ділиться рецептами, котрі сам розробив і в ефективності яких переконався.

Щоразу, розповідаючи про приготування й використання власноруч приготовлених засобів, Борис Божедарник наголошує:

Яка би хвороба не виникала, лікувати потрібно не лише тіло, а й душу.

Тому щоразу, перш ніж приступити до приготування та прийому ліків, чоловік радить помолитися Богу, попросити Його благословення й підтримки для швидкого одужання.

Читайте також

Важливим під час лікування називає Борис Божедарник дотримання дієти, яка передбачає відмову від масної, гострої, смаженої їжі і надання переваги овочам та кашам.

Він пропонує дуже ефективний засіб для омолодження та лікування ран. Приготувати засіб легко, а от ефект буде помітний вже після місяця використання.

Отож, для отримання омолоджувальної маски вам знадобляться:

30 г натурального воску, 30 г якісного(!) меду, 30 г цибулевого соку, 30 г соку сливи угорки.

Всі інгредієнти змішайте в каструльці і поставте на парову баню. Помішуйте до тих пір, поки не розтопиться віск. Коли складові розтануть, ретельно їх перемішайте, аби вони утворили суцільну суміш. Після цього зніміть каструльку з парової бані, перелийте в ємність, яку потім буде зручно зберігати в холодильнику та використовувати.

– Цією сумішшю намазувати шкіру обличчя, шиї, зони декольте і рук я рекомендую ввечері і тримати всю ніч. Зранку знімати м?якою тканиною, після того сполоснувши обличчя теплою водою, – радить Борис Божедарник. – А для досягнення максимального ефекту процедуру варто проводити через день протягом місяця.

Читайте також

За його словами, ці ліки добре лікують рани різного походження, сприяють швидкому загоюванню проблем на шкірі.

– Але для кращого лікувального ефекту хворому необхідно не лише наносити мазь, а й зцілювати організм зсередини. Бо шкіра – то тільки видима частина хвороби, яка прихована в нашому організмі, – наголошує Борис Божедарник. – Тому для швидшого подолання недуги варто видозмінити свій харчовий раціон. Зокрема, дотримуватися рослинно-молочної дієти.

А ми зі свого боку нагадаємо: ніякі ліки не можуть бути універсальними, оскільки кожен людський організм індивідуальний. Тому перед початком застосування народних чи аптечних засобів консультуйтеся з лікарем.

Читайте також

 

Оксана Бубенщикова

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: рецепти, краса
В тему