Поради

5 корисних перекусів, у яких менше ніж 100 калорій

5 корисних перекусів, у яких менше ніж 100 калорій

Якщо дочекатися обіду немає сил

Свіжі фрукти (або овочі)

Такий перекус зручно їсти «на бігу»: його не треба різати або чистити ножем. У ньому багато вітамінів, клітковини, а також мікро- й макроелементів. Абсолютно всі фрукти багаті на ензими – ферменти, які беруть участь майже у всіх функціях організму, заряджаючи тіло енергією.

Яйце накруто

Ви можете з'їсти його із сіллю або невеликою кількістю улюбленого соусу, доповнивши здоровий перекус декількома слайсами огірка або болгарського перцю. Половинка авокадо або гуакамоле

Радимо порізати плід на часточки, присмачити його спеціями і крапелькою оливкової олії. Або замінити подібний перекус декількома крекерами з гуакамоле. Авокадо багате на вітаміни групи В, Е, А, С, К, а також на безліч мінералів.

Вівсяна каша

Залийте її окропом на 2 – 3 хвилини, а тоді додайте кілька ягід або часточок сезонного фрукта. Вівсянка на воді корисна вітамінами В1, В2, Е, Н і РР, а також калієм, кальцієм, магнієм, натрієм, цинком, залізом і фосфором. А харчові волокна, що містяться в цій крупі, стабілізують роботу шлунково-кишкового тракту.

Йогурт

Візьміть класичний варіант (щоб уникнути вживання цукру) і додайте в нього свіжі ягоди, фрукти або джем. Велика кількість вітамінів B12, B3 і A у складі такого кисломолочного перекусу здатна забезпечити енергією організм, нормалізувати роботу нервової системи, врегулювати рівень холестерину у крові, а також боротися з інфекціями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Харчування і дієти
В тему

Останні матеріали