Поради

Як вибрати пилосос, щоб прибирати з задоволенням?

Як вибрати пилосос, щоб прибирати з задоволенням?

Чи можете ви уявити собі чисту квартиру без пилососа? Для молодих людей, які народилися після 2000 року, це практично нереально! Незалежно від того, чи є у вас килими у будинку або паркет, пилосос є незамінним пристроєм. Що потрібно враховувати при виборі пилососа, на які характеристики звертати увагу, як заощадити - на ці та інші питання будуть дані відповіді в цій статті. Завдяки нашим порадам, ви можете купити пилосос, який буде служити вам протягом багатьох років!

Потужність

Саме цей параметр залежить від того, чи може ваш пилосос справлятися смоктати навіть найменший пил. Чим більше потужності, тим краще. Однак важливо, щоб ваш новий пристрій мав декілька параметрів живлення, яку ви можете встановлювати перемикачем в залежності від очищаємої поверхні. Зверніть увагу на лінійку інтелектуальних пилососів, которі самі встановлюють рівень потужності в залежності від поверхні, яка очищається. Яскравий приклад такого пилососа - Electrolux Pure F9. Пристрій має 3 рівня потужності і сам пристосовується до поверхні, встановлюючи оптимальну потужність для ефективного пиловідсосу.

Тип фільтра

Один з основних параметрів, на який першочергово варто звернути увагу, особливо якщо у вас алергія, або ви просто не хочете, щоб пил виходив з іншого боку пилососа під час чищення. Ідеальний пристрій повинен мати фільтр, який очищає повітря від мікробів і пилу. Пилосос Pure F9 оснащений їм, завдяки 5-ступінчастій фільтрації повітря гарантується збереження 98,6% дрібного пилу.

Ємність бака

Чим більше ємність, тим більшу площу ви зможете очистити. На який об'єм орієнтуватись? Оптимальний розмір - пилосос Electrolux Pure F9 з продуктивністю 0,7 літра. Пристрій вміщує до 200 г пилу.

Довжина проводу

Чим довше кабель, тим краще? Не цього разу! Замість довгого звивистого кабелю краще вибрати модель пилососа, в якій кабеля просто не існує. Мобільний, бездротовий пилосос дозволить вам повністю очистити всю квартиру і досягти навіть найменших куточків і тріщин. Якщо ви вирішите використовувати бездротовий пилосос, обов'язково зверніть увагу на термін служби батареї. Наш хіт - Electrolux Pure F9, батарея якого здатна без підзарядки очистити поверхню площею до 180 м2.

Вага та розмір

Великий пилосос займає багато місця, що дуже незручно. Тому, якщо ви маєте намір придбати нове обладнання, спробуйте вибрати той, який буде мати ергономічні розміри і невелику вагу (ніхто з нас не любить носити важкі речі). Electrolux Pure F9, рекомендований нами, оскікльи завдяки своїй компактності, не займає багато місця. Крім того, він не навантажує руку - вага пилососу становить 0,9 кг!

Пилосос Electrolux Pure F9 огляд моделі

Насадки

Навіть найкращий пилосос не буде працювати без змінних сопел, адаптованих до конкретних місць. Які насадки є найважливішими? Звичайно, для килимів, підлог, а також карнизів і невеликих отворів. Electrolux Pure F9 оснащений електрощіткою з 10 світлодіодами, які забезпечують відмінну видимість пилу навіть в темних місцях!

Дизайн

У вас сучасний та великий будинок? Вам близька не тільки ефективність, але і естетика? Electrolux Pure F9 - правильний вибір, він ідеальний для сьогоднішнього ритму та способу життя. Пристрій має сучасний дизайн - темний корпус, алюмінієва трубка і стильна біла ручка.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Поради
В тему

Останні матеріали