Поради

Пий та худни: напої для стрункості

Пий та худни: напої для стрункості

Здоровий спосіб життя все більше набирає обертів у сучасному світі. Збалансоване харчування обов’язковий пункт для тих, хто хоче мати підтягнуте тіло. Усі дієтологи одноголосно стверджують, що без споживання великої кількості чистої води результату не досягнути.

Проте є натуральні напої, які, звичайно, не замінять воду, але також стануть чудодійними помічниками на шляху до красивої фігури.

Огірок та імбир. Змішайте у блендері 1 столову ложку тертого імбиру,  5 кружечків огірка, 200 мл води та сік одного лимона.

Тартронова кислота в огірку не дає вуглеводам перетворитися в жир, а  імбир покращить травлення.

Молоко та мед. У 1 склянку теплого молока додайте  1 ложку  меду. Кальцій та вітамін Д у молочному жирі зменшують вагу. Мед виведе зайву рідину.

Грейпфрут та імбир.  Змішайте 1 л води, сік половини грейпфрута,  пів чайної ложки меду та шматочок імбиру. Грейпфрут пришвидшить обмін речовин, а імбир у цьому поєднанні нейтралізує гази.

Ківі та мята. У блендері змішайте 1 ківі, 2 шматочка лимона, 6 листків м’яти та 100 мл води. Мікроелементи в ківі розчіплюють жири, а м’ята притуплює відчуття голоду.

Пийте ці коктейлі щоразу перед сном. Тоді вони допоможуть також у боротьбі із безсонням, яке є одним із ворогів стрункої фігури.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, Ідеальне тіло, схуднення, алкоголь, дієти
В тему