Поради

5 міфів про жіночу вроду

5 міфів про жіночу вроду

Еталон жіночої краси змінювався протягом багатьох століть. Сучасний світ також диктує нам стереотипи того, як повинна виглядати жінка.

Міф 1. Регулярне підрівнювання кінчиків волосся стимулює їхнє швидке зростання

Волосся росте з коріння. Стрижка кінчиків ніяк не впливає на швидкість їхнього зростання. Підрівнювання волосся позбавляє лише від посічених кінчиків і зміцнює саму  структуру.

Міф 2. Для ніжного і дбайливого миття волосся немає нічого краще, ніж дитячий шампунь

Практично всі дитячі мильні засоби мають нейтральний рівень рН з м'якими, поверхнево- активними речовинами, які не викликають свербіння і подразнення. Але їхні очисні властивості для волосся дорослої людини не дуже ефективні. Позбутися від забруднень і зайвого жиру на довгому, щільному волоссі з їхньою допомогою досить складно.

Міф 3. Важливо давати нігтям відпочити від лаку, інакше їм буде нічим дихати, і вони пожовтіють

На відміну від шкіри, нігті – це, по суті, омертвілі клітини організму, які складаються з кератину і протеїну. У них немає будь-яких дихальних шляхів, і дихати їм немає необхідності.

Міф 4. Креми від целюліту не надають ніякої реальної допомоги в боротьбі з целюлітом

Звичайно, пасивна терапія, заснована тільки на використанні кремів, до гарних результатів привести не може. Для найбільш ефективної боротьби необхідно комплексне рішення: ведення здорового способу життя, дотримання дієти, спорт і використання антицелюлітних кремів з кофеїном.

Міф 5. Якщо вирвати сивий волосок, то на його місці скоро з'явиться цілий сивочолий пучок

Сиве волосся з'являються тому, що меланін, відповідальний за забарвлення волосся, перестає працювати. Один вирваний срібний волосок не може стимулювати швидке посивіння. Але його поява говорить про початок природного процесу депігментації волосся.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему