Поради

Вітамін, який здатен убивати рак

Вітамін, який здатен убивати рак

Він не шкодить здоровим клітинам, але ракові мруть від нього, як мухи!

Цей вітамін був винайдений давно. Але з причин, про які можемо тільки здогадуватися, його заборонили у лікуванні раку 35 років тому! При тому, що нині кожен четвертий американець – у групі ризику захворіти на онкологію.

Вважаючи злочином приховувати ліки від онко, американець Едвард Гріфін видав книгу «Світ без раку».

В основі викладеного – розповідь про багаторічні дослідження пацієнтів, хворих на рак, і вивчення способу життя диких племен, у яких жодна особа не мала навіть передумов для появи злоякісних пухлин.

Дослідивши клітини ембріона і клітини хворого на рак організму, учені дослідили: ці клітини дуже схожі. Тому організм і не береться відразу боротися з недугою.

Але чому ж в одних людей організм таки не допускає розвитку раку, а в інших виявляється безсилим проти нього?

Американець Едвард Гріфін у книзі «Світ без раку» публікує відомості про наукові пояснення дії вітаміну В17, запобігання онко, успішне лікування пацієнтів, хворих на рак. А ще ставить запитання: чому традиційна медицина досі не застосовує його для боротьби з найстрашнішою хворобою – раком?

Отож, спершу про вітамін В17, який має здатність убивати ракові клітини. Він міститься у багатьох рослинах, які виросли у природних умовах (без додавання хімії). А також – у м’ясі диких тварин, які споживали рослини, котрі виросли без додавання хімії.

Багато вітаміну В17 було виявлено у пшоні, лляному насінні, сочевиці, деяких бобових, натуральному винограді та в багатьох інших продуктах харчування, які ми дуже часто заміняємо напівфабрикатами.

Дуже багато вітаміну В17 в кісточках мигдалю, вишні, персика, сливи, в насінні яблук. Та найбільше його – в кісточках абрикосових.

Але! Вживати це насіння у великій кількості небезпечно. Адже воно містить елементи, котрі є отруйними.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, лікування
В тему