Поради

Вилікував рак четвертої стадії пророслою пшеницею

Вилікував рак четвертої стадії пророслою пшеницею

Лікарі повідомили Денні Мак Дональду з Ірландії, що він хворий на рак шлунка і, ймовірно, йому залишилося жити не більше ніж 3 місяці...

Він вирішив ігнорувати їхні поради, відмовився від лікування хіміотерапією і почав рятувати своє життя природними, натуральними засобами. Вже минуло чотири року, а Денні почувається чудово, завдяки тому, що він щодня включає в свій раціон харчування цей цілющий напій!

Денні стало відомо про його стан під час загострення виразки, після того як він був доставлений в лікарню, де лікарі боролися, щоб зупинити кровотечу і, таким чином виявили, що у Денні насправді – важка форма раку в термінальній стадії, і рак має метастази по всьому тілу.

Вони попередили його, що єдиний спосіб врятуватися від раку – терміново починати лікування хіміотерапією та опроміненням. На відміну від більшості людей, Денні вирішив вивчити інші методи лікування. Пізніше він повідомив своїм лікарям, що він зважився на домашнє лікування, яке включає в себе пророслу пшеницю і сік зі стебел цієї рослини.

«Я припинив використовувати пігулки і з цього дня досі не приймаю ніяких таблеток. Через місяць біль зник, і я знав, що стою на шляху до одужання. Лікування з пшеницею допомагало мені. Я прийняв правильне рішення про відмову від лікування хіміотерапією та опроміненням.

Я почав з 28 мл пшеничного соку на день. Це молода зелень пшениці, я зрізав її, коли вона була від 15 до 20 см заввишки, щоб оптимально використовувати її лікарські речовини.

При вирощуванні в хороших умовах молода пшениця містить від 82 до 92 мінералів, наявних у землі, і передбачається, що одна чайна ложка порошку молодої пшениці (3 грами) містить таку ж кількість, як 450 грамів органічних фруктів і овочів.

Лікування починається з трьох грамів порошку молодої пшениці на день, а потім поступово дозу збільшують до 6 грамів на добу.

Коли пшениця зібрана, вона повинна бути висушена і подрібнена до отримання порошку. Його слід розчинити в теплій воді і вживати. Вода не має бути гарячою, тому що деякі поживні речовини можуть бути знищені. Також можна використовувати свіжий сік із молодої зелені пшениці.

Сучасні дослідження показали, що сік з паростків пшениці – просто унікальне природне джерело здоров’я. У ньому є білки, вуглеводи, фосфор, калій, магній, кальцій, залізо, ванадій і т. д., плюс всі відомі вітаміни, причому у великій кількості.

Наприклад, вітаміну С тут у сім разів більше, ніж в апельсинах, в п’ять разів більше заліза, ніж у шпинаті, в десять – кальцію і білка, ніж у молоці. Крім того, сік із паростків багатий ферментами, амінокислотами і має повний набір протеїнів. Але важливо не тільки це. Сік паростків пшениці містить таку воістину безцінну речовину, як хлорофіл», – розповів Денні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Здоров'я, лікування
В тему

Останні матеріали