Поради

На яких частинах тіла не можна робити тату?

На яких частинах тіла не можна робити тату?

Долоні

Шкіра на долонях занадто жорстка, тому малюнок швидко стирається. Те ж стосується і шкіри на зворотній поверхні пальців. Якщо нанести тату на цю ділянку тіла, дуже швидко замість картинки з’явиться розмита пляма.

Кисті рук

Ця зона дуже складна для нанесення тату. До того ж спеціалісти заявляють, що кольори на кистях будуть не такими яскравими, а чорний перетвориться у сірий.

Ступні

Татуювання на цій ділянці буде стиратися через контакт зі шкарпетками, колготками і взуттям. Аби зберегти малюнок, доведеться постійно ходити в спідниці та босоніжках.

Читайте також: Британка зробила тату на згадку про пса прямо на своїх грудях

Лікті

Шкіра на ліктях дуже розтягується, згинаючись і розгинаючись, тож через відшарування та відновлення епідермісу тату швидко зітреться. Більше того, малюнок можуть зіпсувати джинсові куртки та тісний одяг.

Пахви

Шкіра в цій зоні постійно стискається і розправляється. Тату на цій ділянці швидко зітреться.

Плечі

Ходиш із рюкзаком? Тоді не роби тату на плечах і ключицях. Через частий контакт з лямками краса татуювання швидко поблякне.

Якщо ж ви хочете, аби ваше татуювання прослужило довше, не забувайте зволожувати шкіру. Використовуйте засоби без запаху на водній основі, адже ланолін і вазелін занадто грубі й можуть забити пори. Також спеціалісти радять перші два-три місяці не приймати сонячні ванни. Якщо ви все-таки вирішите позасмагати на пляжі, то використовуйте креми з найвищим рівнем захисту.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему

Останні матеріали