6 Листопада 2017
Новини

Британка зробила тату на згадку про пса прямо на своїх грудях

Британка зробила тату на згадку про пса прямо на своїх грудях

Це була помилка – ніхто не хоче з нею зустрічатися – пишуть закордонні ЗМІ

Дівчина з Великобританії Адель Сміт так любила свого пса Макса, що вирішила зробити тату його лап у себе на грудях. Але замість того, щоб радіти малюнку, вона вже 10 років шкодує про своє рішення. Адже саме тату Адель звинувачує в тому, що за всі ці роки у неї жодного разу не було нормальних відносин.

Жителька англійського міста Лестер на ім'я Адель Сміт працює в сфері благодійності та дуже любить тварин. Як пише the Sun, в честь деяких своїх домашніх вихованців вона навіть робить тату. Наприклад, на шиї у неї є татуювання вишні в честь кролика Черрі (з англ. – вишня), який колись у неї жив. 10 років тому Адель вирішила таким же чином увіковічнити пам'ять про свого собаку – ньюфаундленда на прізвисько Макс.

Спочатку Адель зробила відбиток мокрих лап на папері, а потім тату-майстер допоміг їй довести малюнок до досконалості. Тату вийшло 20 сантиметрів шириною і майже 9 сантиметрів заввишки. Набити його дівчина вирішила на грудях.

Коли Адель зробила собі тату, їй було 18 і вона вступила на перший курс Університету Портсмута. Спочатку все йшло добре: дівчина, а точніше її груди, була центром уваги всіх інших студентів.

Але через рік нове тату Адель всім набридло і компліменти змінилися на образи. Тепер кожного разу, коли хтось звертав увагу на лапи на її грудях, вона хотіла провалитися крізь землю. Саме через це тату, на думку Адель, у неї почалися проблеми в особистому житті.

Через 10 років, протягом яких у дівчини не було відносин, вона вирішила все ж звести татуювання, що доставляло їй стільки неприємностей. Коштувати це буде дорого – 1 тисяча британських фунтів – і займе 18 місяців. Але дівчина сподівається, що хоча б такою ціною до неї нарешті повернеться душевний спокій і їй вдасться завести роман.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ
В тему

Останні матеріали