Поради

Ліполітики замість дієт і спортзалу

Ліполітики замість дієт і спортзалу

Для отримання витонченої фігури жінки змушені відмовлятися від солодкого, займатися спортом, постійно зважуватися. Проте часто такі жертви не дають бажаного результату. Що ж робити? Фігуру можна скорегувати уколами ліполітиків. Вони спалюють жир і навіть здатні змоделювати ніс і овал обличчя.

Кілька десятиліть тому ліполітики застосовувалися для видалення бляшок на повіках. Стан шкіри після уколів значно поліпшувався. Тож препарат почали колоти для розчинення скупчень жиру по всьому тілу.

Головні показання для проведення сеансу ін’єкції – перетворити жир у клітинах в емульсію шляхом руйнування клітинних мембран. Потім жир перетворюється в воду і виводиться через сечовивідні шляхи. Косметологія активно використовує цей метод для корекції фігури.

Як відбувається сеанс?

Спочатку проводиться консультація з лікарем. Якщо протипоказань немає, косметолог позначає місце ін’єкції, обробляє потрібну зону антисептиком. Якщо це необхідно, наноситься анестезувальний крем.

Після цього вводиться препарат у жировий прошарок на глибину 12 мм тонкою голкою. Пацієнт проводить у спокої не менше ніж 30 хвилин і поновляє запас води в організмі на 0,5 л. Це сприяє інтенсивному виведенню жирової емульсії з організму. Уколи досить болючі. Особливо чутливий ніс. Тому, якщо пацієнт не готовий терпіти біль, до складу ін’єкції ліполітиків додається лідокаїн.

Також проводиться повторна обробка хлоргексидином і наноситься заспокійливий крем. Якщо процедура проводилася на тілі, можна обернути проблемну зону плівкою і потримати її 20 – 30 хвилин за рекомендацією спеціаліста.

Час проведення сеансу ін’єкцій у межах 60 хвилин. Залежно від площі використовується за 1 сеанс 2 – 3 ампули.

Показання до застосування – скупчення жиру на різних ділянках тіла:

  • На повіках;
  • Подвійне підборіддя;
  • Щоки, ніс;
  • Плечі, кисті рук;
  • На животі, спині, боках;
  • Навколо суглобів, на стегнах.

За станом здоров’я не кожна людина може позбутися жирових відкладень таким методом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, краса
В тему