Поради

4 речі, які надовго залишаться у тренді

4 речі, які надовго залишаться у тренді

Кожного сезону оновлюєте гардероб, викидаючи на смітник одяг з минулорічної колекції? Не поспішайте! Безумовно, мода швидкоплинна, а її тенденції міняються блискавично. Проте є речі, які ще довго не втратять популярності.

Louis Vuitton «Pochette metis»

Мабуть, лише ледачі не знають про цю сумку. Цей невеликий та зручний клатч – втілення елегантності. Сумка виготовлена з м’якого та міцного матеріалу – канва, який також використовують для знаменитих валіз від Louis Vuitton. Характерна ознака – монограма.

Сумка оснащена знімним регульованим плечовим ремінцем, однією зовнішньою кишенею на блискавці. В середині – три відділи та цупка підкладка з мікрофібри темно-коричневого кольору.

Творіння Ніколя Гескьєра ще довго залишатиметься на хвилі моди. Варто зазначити, що не лише пересічні модниці, а і зірки світового масштабу віддають перевагу цій сумочці.

В’язані кофти аля бабусина скриня

Наступними вихідними заплануйте візит до бабусі. Саме в її скрині ви знайдете речі, якими рясніють подіуми сезону осінь-зима’2017 – 2018 року. В’язані кофти знову у трендах, і, як зазначають фахівці, завдяки зручності та індивідуальності така річ залишиться популярною ще декілька сезонів.

Проте краще зв’язати светр самостійно, тоді ви будете впевнені, що така кофта унікальна і є лише у вашому гардеробі.

Брючні костюми від Chanel

Чого правду приховувати? Світом правлять жінки! І варто зазначити, леді, які керують планетою, носять брючні костюми.

Перші штани приміряла ще Коко Шанель у 20 роках минулого століття. Проте з того часу ніщо не змінилося, і діловий стиль досі популярний. Дизайнери мають нові ідеї для брючних костюмів, які представлять світу у 2018 році. Однак ці моделі мало відрізнятимуться від своїх попередників. Тому не поспішайте викидати старі ділові костюми.

Мюлі Gucci Princtown

Хочете залишатися в тренді? Тоді не викидайте мюлі. Ці босоніжки без задника на підборах, за розрахунками спеціалістів, не втратять актуальності. Їхня історія тягнеться ще зі Стародавнього Риму. Тоді таке взуття використовували лише для церемоніальних процесій. Сьогодні ж ними красуються на показах високої моди. Розшиті бісером, прикрашені хутром, зроблені з атласу, шкіри або замші, мюлі Gucci Princtown сподобаються навіть капризній модниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Стиль, Модні тренди
В тему