Люди

Замість стати екстрасенсом-кілером – лікує людей навіть з останньою стадією раку!

Замість стати екстрасенсом-кілером – лікує людей навіть з останньою стадією раку!

Іван Артюшок вражає людей тим, що може спицями проколювати собі щоки, босоніж ходити на розжареному вугіллі та занурювати руки у розпечене олово. Втім це не фокуси, пояснює чоловік, а лише доказ необмежених можливостей людини, яких вона просто не вміє пробуджувати.

Про це йдеться у газеті "Твій вибір".  

Гіпнозу піддавав школярів і собак

– Унікальний дар, яким нині володію, передався по спадковості. Мій дід був дуже сильним молитвенником, допоміг багатьом людям. Тож і в мене з дитинства проявився інтерес до того, що називається нематеріальним світом, – розповідає 59-річний Іван Артюшок із містечка Сарни Рівненської області.

Іще коли хлопець ходив до школи в селі Любиковичі, почав практикувати гіпноз.

Іще коли Іван Артюшок ходив до школи в селі Любиковичах Рівненської області, почав практикувати гіпноз.

Міг, скажімо, силою думкою припинити бійку між ровесниками або змусити собаку серед декількох скибок хліба вибрати ту, на яку подумки вказав гіпнотизер. Не раз малий Іван проводив удома експерименти з підручних засобів. Приміром: ділив зерно на дві частини, одну з них заряджав думками на швидкий ріст, потім висівав у дві ємності зерна з двох купок. Те, яке було заряджене енергією, проростало значно швидше.

– Я був самоучкою. А хотілося ж почерпнути знання від досвідчених людей. Тому шукав літературу, писав оголошення в газеті. Так познайомився з колишнім військовим. Він якраз і передав мені ази науки, яка вчить силою думки впливати на людей, – продовжує Іван Петрович.

В армії потрапив до секретних військ

Ще більше пощастило хлопцеві, коли його призвали до війська. Бо то був період, за якого кремлівська верхівка видала наказ шукати в лавах збройних сил СРСР людей із надзвичайними здібностями. Мета була амбітна – створити секретний підрозділ екстрасенсів у Головному розвідувальному управлінні (ГРУ). Про це навіть писали газети у Сполучених Штатах Америки.

Автори ідеї планували, що після служби в армії ці екстрасенси залишаться у складі резервних військ, постійно вдосконалюватимуть свої навики та за першого ж наказу зможуть застосовувати надзвичайні здібності проти ворогів Радянського Союзу.

– Усіх новобранців тоді перевіряли на наявність екстрасенсорних здібностей. Поставлять, приміром, декілька коробок і запитують: «У яких із них лежить предмет?» Відповів – завдання ускладнюють: «Який саме предмет лежить у коробці?», – згадує Іван Артюшок. – Завдяки тестуванню солдатів ділили на два підрозділи: тих, які здатні бачити минуле та майбутнє (ми їх називаємо «ясновидці), відбирали для одного навчання, тих, які можуть керувати іншими людьми (гіпнотизери) – групували в інший підрозділ. Я ввійшов до другої групи.

Таким чином молодий солдат отримав завдання щодня тренувати і покращувати свої надзвичайні вміння, аби через кілька місяців показати результат і взяти участь у черговому тренінгу. А оскільки Івана записали до секретного підрозділу, то навіть командир частини не міг збагнути, чому це новобранця з України звільнено від армійської муштри.

– У ГРУ нас учили, як завдяки фотографіям людини проникнути в її організм та впливати на нього. Кремлівська верхівка таким чином хотіла ліквідовувати впливових політиків, які перешкоджали планам Москви, – розповідає Іван Артюшок. – Адже справжньому фахівцеві не складає жодних труднощів подивитися на фото людини і спровокувати загострення в неї хронічних хвороб чи серцевий напад. Так само можна впливати на мозок і змусити людину приймати ті чи інші рішення.

2-річного сина врятував від панкреатиту

Проте запустити в хід армію «екстрасенсів-кілерів» завадив розпад Союзу.

Частина спеціалістів секретного підрозділу ГРУ лишилася працювати в лавах створеного в Росії ФСБ і досі там лишається. Ще частина закинула цю справу. А от такі, як Іван Артюшок, повернулися на батьківщину і спрямувала свої унікальні здібності на добрі справи – допомагати людям.

– Після армії я приїхав на рідну Рівненщину. Влаштувався на роботу. Створив сім’ю. В нас із дружиною народилося двоє дітей. Довгий час я нікому не розповідав про свої надможливості, адже давав присягу про це. Але все змінилося після того, як 2-річного сина з діагнозом «панкреатит» (гостре запалення підшлункової залози) забрали до лікарні. Дитина тривалий час приймала препарати, та одужати не могла. Я вирішив випробувати свою методику. І сталося диво! – пригадує Іван Петрович. – Відтак почав допомагати собі, жінці, сусідам. Люди стали одне одному переказувати про мої можливості. І робота запустилася.

Із часом захоплення переросло в серйозну справу. Іван Артюшок отримав ліцензію, яка дозволяє офіційно займатися парапсихологією та сітхайогою. А спектр своїх можливостей чоловік дотепер розширює.

Перший із пацієнтів не вірив у результат

– В організмі людини немає жодного органа та системи, на які би не можна було впливати за допомогою енергії. Адже з точки зору квантової фізики, весь світ, зокрема й матеріальний, – це енергія, організована інформацією. Атеїсти називають цю енергію вселенським розумом, люди віруючі називають Богом, – пояснює Іван Артюшок. – Якщо я володію енерго-інформаційним впливом, то, отже, мені під силу очищати від хвороб усі органи та системи людини. Серед моїх «пацієнтів» є люди, які зверталися навіть із раком останньої стадії, але живуть до цих пір!

До речі, зауважує цілитель, зараз існує дуже багато літератури про вплив наших емоцій на розвиток хвороб (у тому числі й раку). А дослідження офіційної медицини підтверджують: ефективність лікування та швидкість одужання пацієнта напряму залежать від його психоемоційного стану.

Та найбільше до Івана Артюшка приходить людей із проханням звільнити їх від алкогольної, тютюнової залежності. Крім цього, останнім часом усе гострішою стає проблема наркотичної, комп’ютерної, ігрової залежності.

– Почалося з того, що років 20-ть тому приїхав до мене знайомий із райцентру Дубровиця. Чоловік до останнього не вірив, що зможу йому помогти. Адже він неодноразово звертався до офіційної і нетрадиційної медицини, кодувався за розрекламованими методиками і все одно пив, – згадує Іван Петрович. – Але я таки спробував йому помогти…

За скільки часу цілитель домігся результату і чим так вразив чоловіка з Дубровиці? Дізнаєтеся в наступному номері газети

Оксана Бубенщикова

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: народна медицина, Здоров'я
В тему