Люди

Леся Нікітюк – про любов із сусідом, строгих батьків і магічні ритуали

Леся Нікітюк – про любов із сусідом, строгих батьків і магічні ритуали

Вісім років тому весела дівчина з Хмельницького Леся Нікітюк увірвалася в український шоубіз. Першу популярність вона здобула як співведуча програм «Орел і решка».

Потім були проєкти «Леся-Здєся», «Леді Ле», а з 2018-го Леся Нікітюк продовжує сяяти в декількох мегапопулярних передачах на «Новому каналі», йдеться у публікації у газеті «Твій вибір».

 – Я змінювала проєкти не тому, що мені там не подобалося. До прикладу, «Орлу і решці» я віддала добрих п'ять років своєї молодості. Це було важко, але натомість я побачила світ, – розповіла 33-річна зірка в інтерв'ю «СлаваVa+». – Просто я не люблю засиджуватися, прагну постійно розвиватися та відчиняти все нові двері у своєму пізнанні.

Хто став коханим чоловіком?

Під час участі в проєкті «Навколо М» Лесі пощастило в «подвійній дозі». Адже вона не просто заробляла гроші, а й шукала найкращих мужчин аж у 12 країнах світу. І саме цей проєкт допоміг ведучій збагнути, що найбільше їй подобаються саме українські чоловіки:

– Бо всі наші хлопці (і це в них закладено генетично) – хороші господарі. Бо наші чоловіки вміють подарувати жінці відчуття того, що вона – жінка. А не так, як за кордоном: прийшли в кіно, кожен сам собі купив попкорну, подивилися, розійшлися. У Скандинавії – то взагалі шок: подружня пара в холодильнику підписувала, де чиї яйця. І це для них – звичне явище! – розповіла Леся.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

– Що ж до зовнішності чоловіків, то це для мене другорядне. Бо на красу жінка звертає увагу перші два тижні. А далі їй цікаво зазирнути в душу, відчути дотик, поділитися флюїдами.

Проте на запитання про коханого чоловіка і дату весілля Леся категорично відмовилася відповідати. Бо, пояснює, не любить свого приватного життя виставляти на загал:

– Так, мій коханий чоловік – то мій сусід. Попри те, що ми жили поруч упродовж двох років, ні разу не пересікалися. А потім нарешті познайомилися, коли я зачиняла свої двері, а він відчиняв свої. Імені та його професії не назву.

Просто скажу, що маю кохану людину, яка про мене піклується, привозить і забирає зі зйомок, допомагає в усіх контрактах із телеканалами. Одне слово, розумний, талановитий і перспективний.

«Ніякий дід мене не пропихає»

 Згадуючи проєкт «Танці з зірками», Леся Нікітюк відразу хапається за коліна:

– У мене зразу чашечки заболіли! Бо за чотири місяці, скільки змагалася на танцмайданчику, я стільки травм отримала! У мене був навіть синець, на якому ми ворожили, хто вилетить із наступного туру (видивлялися букви і порівнювали з першими літерами прізвищ учасників), – знову жартує телеведуча.

– Зізнатися, проєкт був ду-у-уже важким. Одного разу я в прямому ефірі навіть забула танець! Під час усіх 14 ефірів мені хотілося взяти і піти. Тому кожен танець я виконувала, як востаннє. Проте я не жалкую про участь у «Танцях» ні грама. Бо я справді набула там колосального досвіду.

А разом із досвідом – і ще більшу популярність. Тож сьогодні Леся входить до десятки найбільш затребуваних ведучих на українському ТБ.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Щоправда, заздрісники постійно розводять плітки, нібито «та Леська» здобула популярність завдяки «одному дідові» і що нібито він «пропихає» телеведучу.

– Мушу всіх розчарувати: діда нема, і впливового дяді – також. Оці стосунки з розрахунку – то не моє. Та й виховання в мене не таке: не дай Боже батьки взнали би, що я вчинила непорядно, – голова би з плеч відразу!

На запитання, якими рисами характеру треба володіти для успіху, Леся каже:

– Простота, любов і щирість – це те, що найбільше цінується в українському шоубізі. Та й зіркова хвороба мені не загрожує. Бо я на власній шкурі відчула, як важко проходити кастинги і працювати над собою, щоб і жартувати, і грамотно розмовляти. Тож корона з мене ніколи не спаде (тим більше, що я ношу її в сумці!), – знову жартує Леся Нікітюк.

Дзеркалом притягує гроші і сидить на «інстраграм-дієті»

Ну, а в житті Леся Нікітюк – така ж сама проста, як мільйони українських дівчат і жінок. Вона любить збирати гроші. А, щоб їх ставало все більше, вдається до магічних ритуалів.

– На повний місяць я кладу купу грошей, навпроти якої ставлю дзеркало. І так само, як у дзеркальному відображенні грошей стає вдвічі більше, так само в реальному житті мої фінанси мають подвоюватися, – відкрила таємницю зіркова телеведуча. – А, щоб магія діяла краще, я п'яту частину від заробленого відкладаю як НЗ (недоторканний запас). А на удачу ношу в гаманці зуб акули, який привезла з Гаїті.

На чутки про те, нібито Леся Нікітюк має нетрадиційну сексуальну орієнтацію, телеведуча сміється: «Чутки – це ж класно! Хоча тим, що дівчата цілуються з дівчатами, сьогодні вже нікого не здивуєш».

Так само, як і мільйони молодих людей, Леся Нікітюк любить «позалипати» в соцмережах. Раніше вона щодня проводила в Інстаграмі по сім годин. Зрозумівши, що то вже залежність, звернулася до фахівців. Після того влаштувала собі «інстраграм-голодування»: п'ять днів узагалі не заходила в соцмережі. А тепер дотримується строгої інтернет-дієти: не більшої від двох годин Інстаграму на день.

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк

Тим паче, що для здобуття успіху треба не когось лайкати, а працювати так, аби компліментами засипали тебе:

– Іноді мене запитують, що треба робити, аби вибитися в люди. Так-от, по-перше: люди – вони всюди: і в селі, в селищі, і в мегаполісі. А якщо ми говоримо про популярність та успіх, то ніколи не треба боятися чогось нового і завжди треба вірити в себе. Адже коли розібратися, то всі ми живемо на одній планеті, дихаємо тим самим повітрям, п'ємо ту саму воду. Кожен із нас може стукати в ті самі двері. Але, – додає тут же, – якщо ви думаєте, що буде тяжко, – помиляєтеся: бо буде дуже-предуже тяжко. А для успіху доведеться платити всім: і здоров'ям, і особистим життям.

Та саму Лесю, схоже, не лякають ні труднощі, ані жертовність. Уже невдовзі вона обіцяє запустити круте тревел-шоу (про мандрівки), в якому відкриватиме глядачам не заморські краї, а неймовірної краси куточки нашої країни, серед яких – болота і каньйони, гори і пустелі.

А в перспективі Леся Нікітюк хотіла би розширити свої творчі можливості і знятися в кіно, де в головній ролі зіграти саму себе. Адже шлях до успіху – то шалений коктейль, де є все: сльози і радість, відчай і неймовірне щастя…

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Ксенія Покровська

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: леся нікітюк, Таблоїд, шоу-бізнес
В тему

Останні матеріали