Люди

Надя Дорофеєва боялася, що її кине наречений і роками конфліктувала з Позитивом

Надя Дорофеєва боялася, що її кине наречений і роками конфліктувала з Позитивом

Сьогодні Надю Дорофеєву з гурту «Время и стекло» називають ідеалом краси. Тож важко повірити, що колись дівчина була закомплексована через свою худорбу і щодня ридала, дивлячись у дзеркало.

Але ще більше відвертостей розповіла поп-зірка в інтерв'ю для «Слаvа+», йдеться у публікації в газеті «Твій вибір».

Про службовий роман

Із перших днів роботи в групі «Время и стекло» Надя Дорофеєва відчувала незручності через іскри симпатії з колегою по сцені Позитивом (Олексієм Завгороднім). Проте чогось більшого з цієї симпатії не виросло. Перша причина – обоє артистів мали на меті робити кар'єру. Друга – на момент знайомства обоє були у стосунках. А третя – молоді люди були настільки різні, що довго не могли сприймати мінусів одне одного.

– Я люблю чіткість. У мене все – за графіком. Тож спочатку дуже бісило, коли ми з Позитивом приїжджаємо на студію звукозапису, я спішу, бо далі в мене заняття з вокалу, а Позитив починає переглядати якісь відео, «залипає» в соцмережах і, тільки коли перегляне все найцікавіше, приступає до роботи.

Або, приміром, їдемо автобусом під час якогось туру: я втомлена, хочу спати, а Льоша до ранку веселиться, – переповідає Надя. – Аби прийняти одне одного такими, якими ми є, в мене пішло роки чотири. А останні роки два у нас ідеальні стосунки.

Про амбіції

– Скільки я у «Время и стекло», стільки ми працювали над тим, аби стати групою номер один в Україні. Але зробити це було не так просто. Навіть у плані стосунків усередині колективу. Коли вісім років тому я хвалилася «Ми всі так дружимо!», то насправді ми постійно конфліктували з Позитивом, – зізналася співачка.

– Але все це – позаду. Сьогодні ми справді – міцна сім'я. Ми (Потап, перша дружина Потапа – продюсер Ірина Горова та Олексій Завгородній, – авт.) любимо одне одного. Тож, коли нам вдалося зібрати цілий Палац спорту (найбільша крита спортивно-видовищна споруда України, яка вміщує 10 тисяч глядачів, – авт.), – це стало досягненням не лише моїм з Позитивом, а й усього колективу.

Попри мегапопулярність групи «Время и стекло», Надя Дорофеєва однак не покидає мрії про сольну кар'єру.

– Із років 14-ти я почала писати пісні. Навіть із Потапом познайомилася, принісши йому для прослуховування диск зі своїми піснями, – розповіла Надя. – Звісно, ці композиції не пішли в люди. А коли я побачила, як швидко Потап пише хітові пісні, то на роки чотири взагалі припинила писати.

Але згодом композиторський хист допоміг артистці долучатися до творення таких хітів, як «505» (за п'ять років від моменту виходу пісня набрала 230 мільйонів переглядів), «Є бой» тощо.

– У ролі сольної співачки я бачу себе зухвалою виконавицею з елементами хіпстера, котра співає твори не тільки попсово-хітові, але глибокі за змістом, що піднімають гострі соціальні проблеми, – поділилася Надя планами.

Про дім

Надя Дорофеєва – людина активна. Їй подобається постійно бути в русі: спортзал – запис – зйомки – зустрічі – тусовки – концерти. Тому вона навіть уявити не могла життя поза Києвом.

Але декілька років тому Надя разом зі своїм чоловіком, співаком  Володимиром Дантесом, приїхала в гості до Дмитра Монатика, закохалася в його заміський дім – і зрозуміла: настав уже момент у їхньому з Дантесом  житті, коли хочеться тиші й відпочинку.

Надія Дорофеєва і Володимир Дантес
Надія Дорофеєва і Володимир Дантес

Звісно, можна було б облаштувати такий затишний куточок у Криму, звідки Надя родом. Але через окупацію півострова співачка вже п'ять років не була в отчому домі, де її завжди чекають бабуся, мама, брат. Тому рідні обрали простіший варіант для зустрічей – приїздять до Наді в Київ.

– Я би хотіла, щоб мама переїхала ближче до мене. Але вона мусить доглядати мою бабусю, яка вже в поважному віці. Крім того, в Криму її син (тобто мій брат), онучка, робота (мама працює стоматологом). Тому поки що це не на часі, – розповіла Надя Дорофеєва.

Згадуючи про дитинство в Криму, співачка зізналася:

– Мене батьки не змушували прибирати чи мити посуд. Вони підтримували в бажанні пробуватися в новій справі. Я хотіла співати чи танцювати – тато возив мене на заняття, а мама шила костюми. Єдине, на чому вони наполягли, – щоб я закінчила музичну школу. Тому, згадуючи, як виховували мене, думаю, зі своїми дітьми робила б так само: давала би можливість розвиватися.

А прибирати, мити посуд чи готувати їсти вони навчаться тоді, коли настане час (я в цьому переконалася, коли в 15 років почала жити окремо від батьків).

Про секрети краси

На запитання про секрети стрункості Надя каже: завжди була дуже худою. Тож, розповідаючи про теперішню вагу 50 – 51 кг при зрості 169 см, зауважує: «Ура, я поправилася!»

– У мене немає якихось дієт. Я обожнюю їсти. Тим більше, що чоловік прекрасно готує. Я без проблем можу посмакувати котлетку з пюрешкою. Хоча, звісно, займаюся спортом і стараюся споживати здорову їжу, – розповіла співачка. – А от самій готувати – з цим не дуже складається: немає часу. Хоча коли в нас тільки починалися стосунки з Володимиром Дантесом, я випендрювалася: готувала то борщ, то випічку, то якийсь салат.

Що ж до ідеальної зовнішності, то й тут Надя «не ловить зірки».

– Я не вважаю себе ідеальною. У кожного свій ідеал. Вісім років тому в мене взагалі все обличчя було обсипане прищами. Перед зйомками кліпу накладаєш тоналку – а лице стає ще страшнішим! Ніхто з лікарів не міг знайти причини. Але, попри вади зовнішності, саме в той період в мене закохався Дантес.

Він дуже підтримував мене тоді, заспокоював: «У нас із тобою почалися стосунки, так що все мине». Хоча насправді причиною прищів був дисбактеріоз кишківнику, який я «отримала» тому, що під час лікування антибіотиками не пила пробіотиків.

Надія Дорофеєва і Володимир Дантес
Надія Дорофеєва і Володимир Дантес

Така щирість Наді не може не підкорювати шанувальників. Тому підписниці в Інстраграмі постійно просять у Наді поради, як краще накладати макіяж чи який одяг цього сезону в тренді.

Про кохання

Точніше – офіційного чоловіка Наді Дорофеєвої, Володимира Дантеса (за паспортом – Гудкова).

Продюсер Наді Потап тривалий час був проти цих стосунків. Він переживав, аби Дантес не образив Наді. Тому відверто казав, що Дантес – ловелас, який розбиває жіночі серця і прямує в пошуках нової жертви.

– У перший період наших стосунків я справді дуже переживала, що Вова мене кине, – не стала приховувати Надя. – Але вийшло зовсім по-іншому. Ми одружилися. Ми звели гарний дім. Вова звільнив мене від усіх побутових питань. Хоча сам старається розбиратися в усьому, що стосується нашого сімейного життя і благополуччя.

Я повертаюся ввечері з виступу – він готує мені вечерю. Коли мені треба кудись летіти, він о п'ятій ранку прокидається, щоб не таксі, а він відвіз мене до аеропорту. Причому я в нього не прошу цього! Тому скажу так: Вова – ідеальний чоловік.

Що ж до того, хто в домі головний, Надя зізнається: років із чотири вони перетягували ковдру першості. Втім урешті молода дружина зрозуміла: бути головною – це не так уже й класно. Навпаки: набагато простіше бути «меншою».

– Тому я вирішила для себе: гаразд, буду слухати чоловіка! – усміхається Надя. – Аби наші стосунки з роками міцнішали, ми вчимося у пріоритет ставити сім'ю, а не друзів, тусовки й роботу. Єдине, до чого ще не дійшли, – дитина. Всі запитують: «Ну, коли вже?» Але ми не прагнемо форсувати події. Я хочу, щоб ми так само обожнювали своїх дітей, як мої батьки обожнювали мене. Тому коли нам із Вовою дуже-дуже захочеться маленького, от тоді це і станеться…

Ксенія Покровська

БІЛЬШЕ ІНТЕРВ'Ю З ВІДОМИМИ ТА ЦІКАВИМИ ЛЮДЬМИ ЧИТАЙТЕ В ГРУПІ «ЖИТТЄВІ ДРАМИ» В FACEBOOK! ЩОБ ПІДПИСАТИСЯ НА НЕЇ — НАТИСНІТЬ ТУТ!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Таблоїд, шоу-бізнес, надія дорофєєва
В тему