28 Лютого 2021
Новини

Астрологічний прогноз на 2021 рік для Овна, Тільця, Близнюків, Рака

Астрологічний прогноз на 2021 рік для Овна, Тільця, Близнюків, Рака

Яким буде рік Бика – 2021-ий, для Овна, Тільця, Близнюків, Рака, - розповіла практикуючий астролог  Маріанна Малина.

Овен

Для Овенів рік Білого Бика в цілому сприятливий. Але змін не уникнути, перш за все слід переглянути справи в сфері фінансів. Можливо, мало б сенс змінити вид діяльності, чи роботу. У всякому разі, корисно переглянути спосіб заробітку.  Можливо, ви знайдете роботу, де вам будуть плати більше, чи якщо ви бізнесмен, то вам відкриються нові ринки. У всякому разі – слід ризикнути.

Перша половина року більше підходить до планування, а вже друга половина – для конкретних дій. При чому, краще не планувати чогось грандіозного, будьте в цьому році скромнішими. Ви, як то кажуть, тільки починаєте підйом на гору, ви не можете сходу заплигнути на вершину, як би вам цього не хотілося. Терпіння не найсильніша сторона Овенів, тому плани треба писати тактичні, як то кажуть, рухатися вперед «короткими перебіжками».

Друга важлива сфера в цьому році це сфера взаємовідносин з колективами та друзями. Тут варто не плутати дружбу з діловим партнерством. Не рекомендується «пити каву» з підлеглими, так ви не станете «своїм хлопцем/дівчиною», а ризикуєте втратити авторитет.

На любовному терені Овени цього року мають прийняти, що те, що швидко запалюється, точнісінько так швидко і гасне. Тому, в цьому році краще будувати стосунки засновані на дружбі та спільних інтересах.  

Тілець

Знак Тільця в якійсь мірі споріднений з головним символом року – Биком. Тому, можна спрогнозувати, що рік для Тільців видасться продуктивним. Особливо для тих, хто терплячий та вміє наполегливо працювати. Але рік не обіцяє бути спокійним! Що типовим Тільцям може і не сподобатися.

Тільцям в цьому році варто сконцентруватися на кар’єрі. Але, майте на увазі, що цей рік для Тільців сповнений несподіванок, до яких треба бути готовими, у всякому разі, хоч морально. Можлива зміна роботи, і навіть зміна напрямку діяльності. Можливо на вас чекає щось зовсім нове і дуже перспективне.

Зазначу, що рік буде напруженішим для тих, хто народився в першій декаді знаку, а також тим, хто народився в рік Кози.  А несподіванок (стосується всіх Тільців)  варто чекати в дні, коли Місяць проходитиме по знакам Водолія, Тільця, Скорпіона та Лева. В ці дні не варто давати волю емоціям, бо в цьому році найбільший ворог для вас – це ви самі. Вправи по розвитку особистості дуже стануть в пригоді.

Тільцям в цьому році не варто розкидатися накопиченими ресурсами, а особливо «бігти за двома зайцями», будьте розважливими у будь якій ситуації. Вибирайте те, що вам більш до вподоби і рухайтеся в одному напрямку.

Близнюки

Для Близнюків цей рік можна назвати сприятливим. Особливо для тих, хто звик до керівної ролі. Успіх будуть мати керівники, люди бізнесу, або люди, які звикли створювати власні творчі проекти. В справах романтичних у Близнюків теж все добре.

 Добре, щоб перша половина року була більш активною, до травня місяця слід добре попрацювати. А плодами цих зусиль можна буде скористатися вже восени.

Але Близнюкам слід пам’ятати, що в цьому році варто уникати навіть потенційно конфліктних ситуацій, не кажучи вже про те, що не варто вступати у відкриті конфлікти. Можлива активізація таємних ворогів, які можуть пліткувати про вас. Тому не давайте приводів для цього, менше діліться особистою інформацією.

Наступна важлива сфера для типових Близнюків цього року, це сфера освіти. Нові знання просто стукаються до вас. Тому, будьте відкриті новому, сміливо йдіть на зустріч новим знанням, які вам обов’язково знадобляться вже в цьому році. До речі, як не дивно, з далекими подорожами у Близнюків все теж складається добре.

Рак

Для Раків, рік Білого Бика це час, коли можна скинути з себе той вантаж, який ви тягнули на собі довгий час.  Це  стосується як особистих справ, так і ділових. Бажано не «чіплятися кліщами» за минуле, хоча Раки до цього схильні.

Сконцентруйтеся на майбутньому, на нових перспективах та нових пропозиціях. Для того, щоб з користю використати нові перспективи, вам знадобиться гнучкість та відкритість до нового, і не виключено, що й дипломатичні здібності.

Для Раків в цьому році можуть відкритися нові джерела заробітку. Також для Раків сприятливо використовувати ресурси інших людей, це стосується, як допомоги, за якою Ракам сприятливо звертатися, так і фінансових ресурсів.

Більш вдалою можна назвати другу половину року, саме тоді можуть відкритися нові горизонти. Цей рік більш вдалий для Раків-бізнесменів. Хоча й Раки-домосіди теж можуть несподівано для себе знайти себе в творчості, або в цікавій роботі он-лайн.

Що стосується особистого життя, то тут теж не варто боятися нового. Будь то нові стосунки, чи новий виток в стосунках старих.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Таблоїд, прогноз астрологів, поради астролога, гороскоп
В тему