Для цього вам знадобиться 300 г фаршу, 200 мл томатного соку, 8 гнізд з макаронів, цибулина, 2 ст. л. олії, 2 ст. л. томатної пасти, пучок кропу, ½ ч.л. солі, дрібку цукру та мелений перець.
Гнізда викладіть на пательню. У миску – фарш та додайте дрібно нарізану цибулю, сіль і перець.
Перемішайте начинку і додайте в гнізда. У мисці змішайте томатну пасту, сіль, цукор і олію. Опісля долийте томатний сік і змішайте все.
Потім залийте його у пательню поверх гнізд.
Готуйте на середньому вогні 25 хв під кришкою.
Коли страва буде готова, посипте кропом і подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама





