Вам знадобиться горбуша, 5 картоплин, дві морквини, 200 мл води, 50 г масла, три столові ложки майонезу, дрібку солі й перцю.
Очистіть й помийте рибу, поріжте її шматочками. Картоплю й моркву почистіть і наріжте великою соломкою. Викладіть їх у форму та посмачіть перцем і сіллю.
Горбушу ж посоліть і викладіть наверх. Майонез змішайте з водою та залийте поверх риби й картоплі з морквою. Опісля кубиками поріжте масло й покладіть зверху. У розігрітій духовці запікайте її до 40 хв при 180 градусах С.
Потім остудіть їжу, посипте зеленню і подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







