Вам знадобиться 500 г фаршу, 100 г твердого сиру, 50 г борошна, до двох цибулин, 6 столових ложок олії, сіль та перець.
Натріть цибулю й сир, додайте їх до фаршу. Опісля вкиньте дрібку солі й перцю за смаком. Перемішайте все.
Скрутіть котлети й обваляйте їх в борошні.
У пательні з розігрітою олією смажте котлети з двох сторін до 5 хв.
Додайте 1/2 склянки води і тушкуйте під кришкою 15 хв.
Опісля викладіть їх на блюдо та з гарніром подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на наш канал в Telegram та сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Як правильно підібрати приправи?
26 Лютого 2021
Караул! Часник псується!
23 Лютого 2021
Відомий кухар розкрив секрет ідеального пюре: рецепт
16 Лютого 2021
Як в Україні зросли ціни на цукор та яйця
15 Лютого 2021
В Україні збільшився імпорт картоплі: що відомо
11 Лютого 2021
Польський торт «Краля»: рецепт
9 Лютого 2021
Як виростити великі та солодкі кавуни
8 Лютого 2021
ТОП-5 десертів на День Валентина
7 Лютого 2021
Що не можна їсти після тренування
5 Лютого 2021