Вам знадобиться 500 г фаршу, 100 г твердого сиру, 50 г борошна, до двох цибулин, 6 столових ложок олії, сіль та перець.
Натріть цибулю й сир, додайте їх до фаршу. Опісля вкиньте дрібку солі й перцю за смаком. Перемішайте все.
Скрутіть котлети й обваляйте їх в борошні.
У пательні з розігрітою олією смажте котлети з двох сторін до 5 хв.
Додайте 1/2 склянки води і тушкуйте під кришкою 15 хв.
Опісля викладіть їх на блюдо та з гарніром подавайте до столу.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама





