Для цього вам потрібно підготувати 4 яйця, 2 склянки цукру, 100 г маскарпоне, ванілін, 10 штук савоярді, 2 ст.л. рому, склянка кави та до двох плиток чорного шоколаду.
Відокремте жовтки від білків. Та перше збийте з цукром. Додайте маскарпоне, цукор, ваніль і змішайте.
Окремо збийте білки й змішайте їх з жовтками.
В ром додайте каву і вмочіть ненадовго печиво.
У креманку почергово викладайте печиво й крем. Закінчіть кремом і посипте поверх тертим шоколадом.
На кілька годин поставте в холодильник, опісля подавайте на стіл.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Грибову юшку з дубовим листям готували воїни УПА
25 Листопада 2025
У Луцьку в лікарні помер 13-річний хлопчик
21 Жовтня 2025
Малина може знижувати ризик онко
9 Вересня 2025
Український військовий опинився в лікарні через чипси Lay’s
4 Вересня 2025
Скільки в Україні нині коштують капуста, морква та буряк
29 Липня 2025
Чи справді влітку харчування має бути іншим
16 Липня 2025
Реклама







