Люди давно вирощують картоплю, яка стала обов’язковим атрибутом нашого меню. З того часу створено безліч рецептів із використанням овоча.
Головна помилка при варінні картоплі
Однак люди досі не знають, як правильно відварити картоплю. Більшість українців вважають за краще заливати бульбу водою і доводити до кипіння.
Як правильно це робити
Однак слід кидати картоплю вже в киплячу воду, щоб вона зберігала всі корисні елементи. При тривалому варінні вода поглинає і виварює всі речовини з картоплин.
Поради фахівців
Дієтологи радять варити картоплю, порізавши її на невеликі шматочки, якщо вона призначена для створення пюре. У такому випадку їй буде потрібно менше часу на приготування.
Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.
Чому люди стають залежні від горілки, і чи всі можуть вилікуватися?
17 Листопада 2025
Як контролювати свій тиск, щоб не було інсульту?
5 Серпня 2025
Ботулізм: чому звичні продукти раптом стають отруйними?
25 Липня 2025
Як спека впливає на наші серце й судини
9 Липня 2025
«Тільки поїм – зразу печія і гірка відрижка. Чому?»
3 Червня 2025
Чому з віком падає зір і чи можна це зупинити?
15 Квітня 2025
Реклама





