14 Листопада 2020
Новини

У Запоріжжі від COVID-19 помер цілитель, серед пацієнтів якого були політики та знаменитості

У Запоріжжі від COVID-19 помер цілитель, серед пацієнтів якого були політики та знаменитості

У Запоріжжі від коронавірусу помер відомий цілитель Віктор Гомов. За кілька днів до цього чоловіка ушпиталили  до інфекційної лікарні у важкому стані.

2 листопада він відсвяткував свій день народження, а за тиждень його ушпиталили до лікарні. Там після 3-х днів лікування його підключили до ШВЛ. 12 листопада Віктора Громова не стало. 

"Паніка страшніше вірусу. Люди зараз розгублені, не зовсім розуміють, що відбувається, чому все закрито, чому введені суворі обмежувальні заходи. Мало того, багато хто позбувся роботи, втратили в зв'язку з цим впевненість в майбутньому. А невідома хвороба, яка стрімко накрила практично всі країни світу, просто шокує - повідомлення про поширення коронавірус виводять з себе, тримають в страху. А від нього до паніки - півкроку. А панікувати не можна. У паніці людина беззахисна, вразлива. Як на фізичному рівні, так і на духовному", - говорив цілитель у своєму інтерв'ю виданню не так давно.

У дитинстві він виховувався в Верхньодніпровському інтернаті у Дніпропетровській області, а потім жив і практикував у Запоріжжі.

До Віктора Громова впродовж багатьох років, щодня зверталися десятки людей, серед них знаменитості - політики та зірки шоубізнесу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, коронавірус, смерть, запоріжжя
В тему