9 Березня 2020
Новини

Перший весняний Супермісяць: чого остерігатися

Перший весняний Супермісяць: чого остерігатися

О 19:49 за київським часом землян очікує унікальне явище під назвою Супермісяць. Для мешканців Землі Місяць здаватиметься на кілька відсотків більшим, адже підійде ближче до нашої планети, а тому і стане Супермісяцем або, як його ще називають, Суперповнею.

Повний Місяць традиційно пов’язують зі збільшенням самогубств, аварій на дорогах та потраплять людей до психлікарень, хоча не існує ніякої статистики про це. Проте відкидати силу повні остаточно ми не можемо, повний Місяць якось таки впливає на людей. Таким чином Супермісяць це підсилена повня.

До того ж енергію цього Супермісяця визначатиме його назва. Чому? Бо згідно з календарями певних народів, кожний повний Місяць має назву. Оскільки кожний народ бачив у певному Місяці щось своє, то таких назв накопичилося чимало. Наприклад, березнева повня це Місяць насіння. Яєчний Місяць, Місяць вітрів, Місяць плуга, Черв’ячний Місяць, Воронячий Місяць, Місяць сніжних сліз, Дівочий Місяць, Цнотливий Місяць, Місяць бруньок, Соковитий Місяць, Місяць. який зашорений снігом, Місяць оновлення тощо. Переважна більшість назв повні вказує на закінчення зими, пробудження природи та близькість до весняного рівнодення.

Все це говорить про те, що слід замислитися у цей період над тим, що ми можемо зробити для свого власного відродження та розвитку. Що всередині нас має відмерти, щоб ми могли рухатися далі. Які старі зв’язки з колишніми слід відсікти, щоб не стояти на місці, а почати щось робити у власному житті.

Супермісяць 9 березня 2020: інструкція

Передовсім, зверніть увагу на те, що під час повні й, власне Супермісяця, уся чорнота, яка всередині людей, буде вилазити на поверхню. Тому остерігайтеся цього і не конфліктуйте з іншими людьми. Не варто цього дня ухвалити важливих життєвих рішень, наприклад, про зміну роботи або переїзд в інше місто. Врахуйте, що до того ж сьогодні останній день ретроградного Меркурія, що теж підсилюватиме ваші старі мрії та бажання.

Цього дня краще не давати коштів у борг і не позичати фінансів. Не варто починати важливих проєктів, краще зачекати до періоду Місяця, що зростає. Також не варто спати під місячними променями, бо не виключені кошмари та безсоння.

Під час сходження Супермісяця найкраще вживати легку їжу, постувати, прийняти легкий душ і уявляти, що вода змиває з вас все погане, що накопичилося протягом останнього періоду. Йдеться саме про душ і проточну воду, ванна тут не підійде.

Якщо вам до вподоби духовні практики, то Супермісяць це хороший час, щоб збалансувати свою внутрішню енергію. Тому доречними будуть йога та медитація, молитва та позитивна арифмація, тобто, повторювання про себе кількох чудових і коротких фраз-маніфестацій на кшталт «Все чудово. В мене все добре».

Також у період Супермісяця варто загадувати бажання. Проте, традиційно, з одним «але». Варто чітко їх формулювати, бо вас слухає всесвіт і мати детальний план реалізації цього бажання, коли задумане почне втілюватися у життя.

 Супермісяць 9 березня 2020: місячний обряд

Важливою під час звичайної повні та Супермісяця взаємодія з Місяцем. Наприклад, серед найпопулярніших варіантів обряд на покращення фінансової ситуації. Приміром, можна взяти гаманець, розкрити його, покласти туди монет срібного відтінку, які кратні трьом. Гаманець має лежати розкрити під місячними променями протягом ночі. Далі можна ним користуватися як звичайним гаманцем, а монети варто зберегти як магічний капітал. Уявляйте, що як збільшується Місяць, так покращується ваш фінансовий стан і ростуть доходи.

Гарного вам Супермісяця

 

Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: місячний календар
В тему