23 Березня 2020
Новини

Новий Місяць 24 березня: що украй важливо зробити

Новий Місяць 24 березня: що украй важливо зробити

Новий Місяць відбудеться по обіді 24 березня у знаку зодіаку Овен.

Кожний молодик — це час кардинальних змін. Але часом Місяць вносить свої корективи, посилюючи хвилювання або додаючи проблем. Вистояти та стати не заручником неприємностей допоможуть поради.

Це молодик чимало людей важко переживуть. Адже оголяться таємні страхи та все, що асоціюється з болем, але це буде очищає почуття. Але аспекти молодика 24 березня несуть не розпач і страждання, а вихід на новий особистісний рівень.

Молодик може принести проблеми та нестриманість тільки в тому випадку, якщо у вас є внутрішні обмеження і паніка, викликаних тим, що відбувається у світі.

Головні теми майбутнього нового місяця — сім'я, зцілення і духовне зростання. Тому потрібно зосередитися на цих питаннях, проявивши терпіння і наполегливість у боротьбі за щастя. Оскільки молодик випадає на вівторок, у всіх є відмінний шанс зарядити себе енергією на наступний тиждень: помедитувати, пофантазувати, проаналізувати та звільнитися від того, що вас гнітить.

Також важливо лише вибрати для себе правильну стратегію поведінки.

Нагадаємо, що молодик — це своєрідне місячне «перезавантаження» і налаштування людини на найближчий місячний місяць.

Що обов'язково потрібно зробити в період молодика:

  • Скласти плани на місяць. Ставте цілі та розписуйте реалістичні маленькі і навіть дрібні цілі. 
  • Складіть список зі 100 ваших бажань і з нього виберіть одне, яке ви можете виконати під час цього місяця за місячним календарем.
  • Почніть нові проєкти (буквально через кілька днів після молодика).
  • Робіть покупки.
  • Почніть грамотно розпоряджатися фінансами.

Пам'ятайте також про те, що під час молодика ми буваємо сприйнятливі до чужих вчинків. Якщо ви помітите, що оточення поводиться погано або неправильно, постарайтеся утримати себе від гучних висловлювань і звинувачень. Не варто вголос висловлювати своє невдоволення і засуджувати чужі рішення.

Також важливо взяти під контроль свої емоції, особливо, — деструктивні. В період молодика багатьом може здатися, що земля тікає з-під ніг, але не варто впадати в паніку. Приділіть більше часу медитації й відчуйте єдність із всесвітом і Місяцем. Концентрація на собі та духовні практики допоможуть пережити зміни фаз Місяця з максимальною користю для себе.

 Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: місячний календар, містика
В тему