7 Лютого 2020
Новини

Повний Місяць у лютому: що обов’язково слід робити та чого варто уникнути

Повний Місяць у лютому: що обов’язково слід робити та чого варто уникнути

9 лютого о 9:30 за Києвом розпочнеться Повний Місяць у Леві. Древні народи придумали чимало назв для Повні у кожному календарному місяці. Зокрема, лютневий Повний Місяць — це Штормовий Місяць, Голодний Місяць, Червоний Місяць, Місяць очищення, Великий зимовий Місяць, Грозовий Місяць (недаремно, свічки, які святять у церкві на Стрітення. називаються громничими), Сніговий Місяць, Крижаний Місяць, Рогатий Місяць, Дикий Місяць, Швидкий Місяць та Сомнонат, тобто, Місяць ночі Сонця. Більшість цих назв є цілком зрозумілою, адже говорить про холод та зиму, які є панівними у цей період року. Також це буде впливати й на енергії, які функціонують цього місяця.

Нагадаємо, що будь-яка Повня є логічним продовженням місячного циклу, який почався у Новий Місяць, молодик. Повний місяць — це час для вибору, приміром емоційного стану, можливість збалансувати внутрішні розбіжності. Тому традиційно в дні довкола Повного Місяця (три дні до, сама Повня та три дні після) є сенс помізкувати над своїми емоційними реакціями на оцінки та судження інших людей. Так можна дізнатися багато нового і, головне, корисного про себе та інших осіб.

Додамо, що Повний Місяць у Леві приносить енергію, силу і пристрасть. Під дієвим впливом Марса, це час для того, щоб брати ініціативу і досягати бажаного.

Зауважимо, що це остання зимова Повня і незабаром буде весна, тому посаджене зараз проклюнеться і виросте з приходом весни. А наша енергія збільшиться з пробудженням землі. Скористайтеся цією енергією, щоб запустити та привести в рух що-небудь нове. Тому — проводьте більше часу на вулиці.

Як йшлося вище, це час - для внутрішніх змін і відкриттів. Не йдіть на поводу в емоцій, уникайте конфліктів.

 Повний Місяць 9 лютого: що не можна робити

  •  Не з'ясовуйте відносини
  • Перенесіть операції та хірургічні процедури
  • Не приймайте важливих рішень, особливо, щодо бізнесу

 Повний Місяць 9 лютого: що варто робити:

  • займіться медитацією або інших духовними практиками
  • спробуйте сісти на дієту або постуйте кілька днів
  • запалюйте свічки та пахощі
  • спілкуйтеся з жінками, покличте подруг в гості. Покличте в гості маму
  • прибирайте в оселі, неважливо, квартира це чи будинок. Це сприятливий час для облаштування побуту, створення затишку і комфорту
  • одягайте білий одяг
  • поповнюйте запаси продуктів
  • налаштуйтеся на достаток та добробут
  • наповнюйтесь позитивною місячною енергією і дивіться на місяць

 

Повний Місяць 9 лютого: ритуал для здійснення бажань

 Повня — це чи не найідеальніший час для здійснення бажань. Передовсім, сформулюйте ваше бажання максимально коротко, вкладіть в нього всі свої мрії.

Запаліть перед собою дві свічки — чорну зліва і білу справа.

Сконцентруйтесь на своєму бажанні. Подивіться на простір між вогнями та силою думки відправте своє бажання до Всесвіту. Тепер перед вами відкрита дорога, ви все зможете. Помрійте, поки догоряють свічки.

 

Олена Кузьмич, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: місячний календар, містика
В тему