24 Січня 2020
Новини

Перший новий Місяць у 2020 році: чого потрібно уникати

Перший новий Місяць у 2020 році: чого потрібно уникати

У ніч проти 25 січня розпочнеться годину первого нового Місяця у 2020 році. Древні народи давно помітили зв'язок поміж подіями у життя та фазами Місяця. Тому, попри на розвиток технологій, ми все одно захоплюємося супутником Землі Місяцем та відчуваємо его плив, навіть, якщо не дуже у це віримо

Молодик, а саме так в українських традиціях, називають період дуже молодого Місяця, — чудовий час для позбавлення нав'язливих думок і іншого ментального сміття. Добре підбивати підсумки, віддавати борги, проявляти милосердя, до того ж, новий Місяць — в знаку Водолія.

Увечері 24 січня варто працювати над енергіями для приваблення достатку у своє життя або просто планувати події на місяць вперед.

Також проведіть вдома генеральне прибирання. Уявіть, що разом з пилом ви вимиваєте зі свого будинку всю те, що заважає прийти на це місце нової енергії. Викиньте речі, які тягнуть вас в минуле. Прийміть душ (а не ванну, тут важлива сила проточної води). Встаньте під струмені води та уявляйте, як вода забирає з собою все те, що вже переросло себе. Вода очищає вас від болісних зв'язків, роблячи вас чистою і вільною.

В цей день слід відкинути суєту, відмовитися від усього зайвого, непотрібного, наносного і підготуватися до переходу на нове коло розвитку. Їжа в цей день повинна бути легкою, пийте багато води.

Подумайте про три несподівані сюрпризи, які ви готові отримати в цьому місяці. Більше думайте про це і такі дії можуть допомогти чомусь збутися.

Добре піклуватися про своє здоров'я і загальний добробут. Впроваджувати нові більш здорові звички.

Практикувати системні дії маленькими порціями. Запитайте себе:

  •  Які плоди ви отримуєте зараз від посіяного раніше?
  • Що берете з собою в майбутнє, а що ставите на «заморожування»?
  • Який проєкт у вас в пріоритеті?
  • На чому будете фокусуватися і доводити до досконалості?

 Будьте обережні в цей день, стримайте імпульсивність, уникайте конфліктів. Також не рекомендується займатися підрахунком доходів і чітким плануванням чого-небудь. А ось мріяти та загадувати бажання якраз треба.

 Молодий місяць — це прекрасний час, коли потрібно загадувати бажання. Не варто починати конкретні дії щодо реалізації задуманого. Перший день нового місяця підходить, щоб будувати плани та міркувати про свої бажання, але не для активних кроків.

 

Олена Кузьмич, кандидатка філологічних наук, журналістка, дослідниця ритуалів

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: місячний календар, містика
В тему