27 Червня 2019
Новини

Чистка організму: унікальний напій, який виведе токсини

Чистка організму: унікальний напій, який виведе токсини

Час від часу організм потребує очистки.

Паразити отруюють організм людини і призводять до безлічі хронічних захворювань. У багатьох людей паразити живуть десятиліттями не тільки в кишечнику (як це прийнято вважати), але і в інших органах і тканинах. Для того, щоб заразитися паразитами, досить випити сирої води, з'їсти немите яблуко або погано просмажену рибу, пише Країна здоров’я.

Насамперед, проникаючи в організм, паразити атакують імунну систему, а точніше роблять її слабкою. В результаті вона допускає активне розмноження паразитуючих організмів і стає не в силах зупинити розвиток багатьох захворювань. Саме тому люди, заражені паразитами, часто хворіють. Другий вид шкоди, якої завдають паразити, полягає в тому, що вони руйнують внутрішні тканини. Паразити безперервно переміщаються всередині тіла і завдають шкоди і травми органам, що призводить до багатьох небезпечних захворювань.

Якщо ви погано спите, вранці відчуваєте занепад сил, у вас хронічні кола під очима і відсутність настрою, то швидше за все, ваш організм атакували паразити. Тому, прийшла пора подбати про себе. Краще за все не приймати сильнодіючі таблетки через їхню шкоду для організму, особливо для печінки. Багато відомих в світі лікарів-паразитологів радять пропити спеціальний трав'яний збір або чай, що складається з природних компонентів.

Трави збирають в екологічно чистих районах, тому збір виходить на 100% натуральним і абсолютно безпечним. Заварений чай не тільки приємний в користуванні, а й надзвичайно корисний для здоров'я. Особливо, якщо збір має давню історію, таку, як монастирський антипаразитарний збір трав для боротьби з паразитами, рецепт якого відомий з часів Середньовіччя.

Унікальний напій складається виключно з рослинних інгредієнтів: кори дуба; молодого листя берези; гіркого полину; календули; сухоцвіту болотної; шавлії; деревію; м'яти перцевої.

Пити чай потрібно 21 день щоранку. Щоб приготувати чай, залийте маленьку ложку складу склянкою окропу. Настоюватися він повинен не менше 30 хвилин і потім чай потрібно приймати починаючи з четвертої частини склянки, поступово збільшуючи дозу до повного склянки.

Монастирський чай не завдає шкоди організму, але при цьому ефективно очищає його від більшості паразитів – різного виду хробаків, грибкових, одноклітинних (хламідій, лямблій і т.д.), стимулює роботу внутрішніх органів, зміцнює захисні функції організму, ефективно бореться з грибками, вірусами і бактеріями.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, чай, здоров'я
В тему