6 Березня 2019
Новини

Що потрібно вживати, аби мати плаский живіт

Що потрібно вживати, аби мати плаский живіт

Медики назвали речовину, яка допоможе отримати плаский живіт.

Мова йде про продукти, які містять натуральне джерело корисних для кишечника бактерій, що рятують від здуття, – пише Ukrhealth.

Здоров’я шлунково-кишковий системи стало дуже популярною темою у співтоваристві людей, ведучих здоровий спосіб життя. Дослідження показують, що більше 70% жителів України страждають від будь-яких шлунково-кишкових розладів. Поліпшення показників здоров’я кишечника дозволяє вирішити дуже багато питань, пов’язаних зі здоров’ям, а ще й із зовнішнім виглядом. Наприклад, здоровий кишечник позбавляє людину від проблеми здуття, а це найважливіший крок на шляху до набуття плоского живота, поряд з правильним харчуванням і фізичними навантаженнями. Ось чому бажаючим знайти ідеальний живіт необхідно в першу чергу налягати на пребіотики.

Пребіотики разом з пробіотиками відновлюють баланс здорових бактерій в кишечнику, вони є різновидом волокон, які годують «хороші» бактерії в організмі. В іншому випадку ці бактерії будуть розщеплювати неперетравлювані волокна, забезпечуючи нам переваги для здоров’я. Пребіотики володіють протизапальним ефектом і зміцнюють імунну систему. Натуральні пребіотики можна зустріти в бананах, вівсі, яблуках і навіть в какао. Також їх можна вживати і у вигляді харчових добавок.

Звичайно, не варто забувати і про пробіотики. Багато продуктів харчування, які зазнали бродіння містять високий рівень корисних бактерій. Серед них йогурти, кисле молоко і кефір. Ці продукти також сприяють позбавленню від зайвої ваги і зміцненню здоров’я серця. Деякі дослідження показують, що пробіотики володіють протизапальною дією на організм, вони допомагають позбутися від розладів сечовивідних шляхів і навіть синдрому роздратованого кишечника.

Читайте також:

Від живота – у голову: що варто їсти, аби не впасти у депресію

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: суспільство, здоров'я
В тему