31 Січня 2019
Новини

«Погасив» борг: убивця, що розстріляв подружжя у Миколаєві, був винен жертвам 40 тисяч доларів

«Погасив» борг: убивця, що розстріляв подружжя у Миколаєві, був винен жертвам 40 тисяч доларів

З’ясувався мотив кривавої розправи над подружньою парою у Миколаєві посеред білого дня.

Трагедія в Миколаєві біля будівлі Ленінського райсуду, де була розстріляна подружня пара, сталася після того, як суд виніс рішення у майновому спорі. Судилися загиблі, подружжя з Миколаєва, і одесит Герасим Багірянц, пишуть «Факти».

Як повідомив на своїй сторінці в соцмережі народний депутат Антон Геращенко, йшлося про позичені 10 років тому в майбутніх жертв 40 тисяч доларів, які одесит не хотів віддавати. А суд зобов’язав його це зробити з відсотками.

Після цього відповідач Багірянц з карабіна «Сайга» холоднокровно розстріляв опонентів, коли вони розмовляли зі своїм адвокатом. Спочатку вистрілив чоловікові в живіт, а потім кілька разів у жінку, яка намагалася втекти. Жінка померла на місці, чоловік – у кареті швидкої допомоги. Загиблим було 58 і 60 років.

У той же час миколаївське видання «Новини-N» з посиланням на власні джерела повідомило, що судовий розгляд ішов тривалий час, за який Багірянц устиг купити два будинки своїм синам і оформити дарчі. Про визнання їх недійсними і йшлося в Ленінському суді, який ухвалив рішення на користь миколаївців і відкрив шлях для продажу цієї нерухомості в рахунок боргу.

Також стало відомо, що після вбивства двох осіб стрілок про щось поговорив з присутнім на місці злочину сином, після чого той поїхав на мікроавтобусі. Сам же Багірянц разом з карабіном сів на поріг суду і здався поліції, що прибула на місце події. Він зізнався, що мисливець і у нього є дозвіл на володіння карабіном.

Другого співучасника злочину, який зник на автобусі, поліцейські затримали, коли той перетнув Варварівський міст у напрямку Одеси. Опору він не чинив.

За скоєне вбивство підозрюваному загрожує довічне ув’язнення.

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, кримінал
В тему