Поради

Як познайомитись з хлопцем? 5 порад для скромних дівчат

Як познайомитись з хлопцем? 5 порад для скромних дівчат

Втримати біля себе хорошого хлопця не складно! Проте, як наважитись та заговорити з чоловіком? У статті 5 секретів, які розкажуть дівчині, як познайомитись з хлопцем.

 

Буває, ідеш вулицею, а поряд проходить десяток симпатичних хлопців. Та жоден не погляне на тебе. На дискотеках вони танцюють, в барах випивають, у ресторанах їдять, у громадському транспорті зазирають у телефони. Як познайомитись?

 

Гарний настрій

Люди автоматично тягнуться до тих, хто усміхається та ділиться приємними новинами. У світі є лише сотня хлопців, які захочуть провести час з особою, яка з будь-якої дрібниці робить трагедію.

До речі, позитив – гарний привід потоваришувати з незнайомцем, який поруч з вами. Просто голосно розсмійтесь, а коли він здивовано гляне на вас, розкажіть йому свіжий анекдот. От тільки переконайтесь, що жарт справді вдалий!

 

Час технологій

Ви впевнені, що одягнулися красиво? Тоді дійте! Наберіться сміливості та самі заговоріть з незнайомцем! Зробіть ось що: спитайте, чи можна його сфотографувати. Він запитав навіщо? «Саме тебе я описувала, коли брехала бабусі про те, що маю кавалера». Чоловіки також люблять компліменти. Навряд чи такий флірт хлопець залишить без уваги.

 

Не соромтесь бути слабкою!

Чоловік – захисник. Визволити даму з біди – краща винагорода для нього. Якщо вам потрібна допомога – сміливо попросіть про це хлопця, який сподобався. Наприклад, ви вперше в місті і не знаєте куди піти чи на який автобус сісти; у вас тяжкі пакунки і нікому донести їх до зупинки; ви не знаєте назви вулиці і не впевнені, де саме знаходитесь; ваш телефон завис, а потрібно терміново зробити дзвінок… У вас все в порядку? Тоді схитруйте! Придумайте ситуацію, в якій вам може допомогти чоловік, що стоїть поруч.

Джентльмени не звикли до феміністок і досі відчувають слабкість перед дамами, які потрапили у біду!

 

Заінтригуйте!

Поряд з хлопцем, який вам сподобався, заведіть з подругою розмову по телефону. Але намагайтеся спрямувати тему у потрібне вам русло. Обсудіть книгу, яку нещодавно читали, фільм, політичну ситуацію у країні.

Якщо говоритимете голосно, ймовірно, незнайомець, вибачившись за те, що підслухав розмову, заговорить з вами про кіно, яке ви дивилися, та поділиться своїми враженнями.

 

Фантазуйте

Іноді долю вирішує випадок. І головне – скористатися шансом. Якщо йде дощ, а ви без капюшона, попросіться під парасольку до чоловіка, що стоїть поруч. У вас є парасолька? Запропонуйте йому постояти під вашою. Красивий хлопець сидить у автобусі? Підсядьте до нього. На зупинці нудьгує молодий чоловік? Запитайте, де тут готують смачну каву і натякніть, що зараз не відмовилися б від чашки ароматного напою.

 

Будьте відкритими, жіночними та зустрічайте людей з усмішкою. Декілька легких правил допоможуть вам побороти самотність та зав’язати романтичні стосунки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Сім'я, стосунки
В тему