Поради

Яку кімнату зробити з лоджії?

Яку кімнату зробити з лоджії?

У вас є лоджія? Ремонт може перетворити крихітну комірчину на унікальну кімнату для відпочинку.

 

Ваша лоджія схожа на непрохідні джунглі з домашнього непотребу? Годі так безсоромно витрачати такі дорогі для маленької квартири квадратні метри! А якщо серйозно підійти до цієї справи, то площа в 3 м² перетвориться на комфортний, дизайнерський куточок.

То що можна зробити у лоджії?

 

Літня спальня

Перше правило літньої спальні: меблі повинні гармонійно поєднуватися між собою і не заважати вам пересуватися. Навіть на маленькій площі можна компактно розмістити односпальне ліжко, тумбочку, чайний або журнальний столик. В такій кімнаті приємно відпочивати від насиченого дня, читати чи пити каву, насолоджуючись заходом сонця.

 

Кофе-зона

Облаштуйте затишну домашню кав’ярню просто на своїй лоджії! Уявіть, як ви насолоджуєтесь щоденним походом в кафе після виснажливого робочого дня.

Столом служитиме барна стійка з нішами для ніг. Її варто встановити під вікном. Тоді цілком вистачатиме місця для стільчиків, розташованих уздовж.

 

Оранжерея

Для такої лоджії підійде пластикова чи дерев’яна вагонка. Плюс таких матеріалів – їх легко витерти, якщо розприскувач доставатиме до стін. Яскраві стіни будуть відволікати від краси квітів, тому обирайте нейтральні кольори.

З меблів сюди підійдуть невелика лавка, чайний столик. Керамічна плитка захистить підлогу від зайвої вологи. На підлогу постеліть декоративний килимок.

 

Кабінет для роботи

Обирайте стримані кольори, які не відволікатимуть вас від роботи. Потурбуйтесь про жалюзі чи фіранки, аби сонце не сліпило очей під час читання. Не забудьте про нічне освітлення. Тут потрібно багато стелажів для книг та робочих документів. А також комп’ютерний стіл та зручне крісло.

 

Спортзал

Ви прихильник здорового способу життя? Тоді чому б не облаштувати на балконі спорт-зону? Інтер’єр краще оформити у яскравих тонах. Салатовий, червоний та синій додадуть вам енергії. Подобається йога? Тоді обирайте світлі та ніжні відтінки, які налаштують на філософські роздуми.

На підлогу постеліть ковролін – він невибагливий та приємний на дотик.

Вдалого ремонту!

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: дім, Інтер'єр
В тему